free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, 66-51 στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό

Ένας απίστευτος Παναθηναϊκός «κατάπιε» τον τραγικό Ολυμπιακό και σήκωσε το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας του μέσα στο Παλέ (66-51)! 

Η εκπληκτική αρμάδα του «μαέστρου» Πασκουάλ όχι μόνο σήκωσε –απόλυτα δίκαια και μάγκικα- στο Παλέ το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, αλλά το έκανε και με το εκκωφαντικό 66-51! 

Από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα, ο Εξάστερος έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και έφτασε να προηγείται μέχρι και 21 πόντους (27-48) κόντρα στους εκτός τόπου και χρόνου γηπεδούχους. 

1:54′ πριν τη λήξη του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» και οι διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν τον τελικό, προτού εκκενωθούν οι εξέδρες και ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. 

Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους», που πανηγύρισαν το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, ήταν ο Ρίβερς με 13 πόντους ενώ απο τον Ολυμπιακό ο Αγραβάνης με 10.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 27-36, 37-57, 51-66

 

Με το σκορ να είναι στο 48-64 υπέρ του Παναθηναϊκού, δύο λεπτά πριν το τέλος (38′) του αγώνα, οι οπαδοί των γηπεδούχων άναψαν καπνογόνα και πέταξαν κροτίδες εντός του αγωνιστικού χώρου και το ματς διακόπηκε προσωρινά. 

 

Οι διαιτητές του αγώνα ζήτησαν την εκκένωση του ΣΕΦ κάτι που έγινε περίπου μισή ώρα αργότερα, διαφορετικά οι Πειραιώτες θα μηδενίζονταν και θα τιμωρούνταν με αφαίρεση βαθμών από το νέο πρωτάθλημα. 

 

 

Related posts

Περιστατικό με… μίνι λεωφορειοπειρατεία στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ!

Abola Team 3

Δεν άντεξε στο τέλος… Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός Superfoods 72-66

Abola Newsroom

Εγραψε ιστορία στην Κίνα ο Φράνκλιν! (vid)

Ρένος Γιαμπουράς