free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στο τεχνικό τιμ Πλούμπης και Δερμάτης

 

Την έναρξη της συνεργασίας του με τους Μιχάλη Πλούμπη και Βασίλη Δερμάτη ανακοίνωσε ο Α.Ο. Χαϊδαρίου.

 

 

Σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα πλέον στον Α.Ο.Χαϊδαρίου. Μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κιούρκο, οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων προχώρησε στην επέκταση του τενχικού τιμ, με την πρόσληψη δύο πολύ σημαντικών προσωπικοτήτων, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον έμπειρο προπονητή στην άκρη του πάγκου και θα αποτελέσουν το δεξί του χέρι στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει η δημοφιλής ομάδα την νέα σεζόν  

Ο λόγος για τους Μιχάλη Πλούμπη και Βασίλη Δερμάτη. Ο Πλούμπης, που θα αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Πανιώνιο και Αιγάλεω και φημίζεται για το υψηλό επίπεδο προπονήσεων.

Από την πλευρά του ο Δερμάτης, ο οποίος κατέχει από πέρσι την θέση του γυμναστή, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. 

Άλλωστε, το έργο του ήταν εξαιρετικό και άφησε άπαντες ικανοποιημένους, ενώ απολαμβάνει και της πλήρους αποδοχής των παικτών. 

 

Κρίσιμες εκλογές στις 14 Ιουνίου 

Το μέλλον του Α.Ο. Χαϊδαρίου κρίνεται κατά μεγάλο ποσοστό από τις επερχόμενες αρχιρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου των δυτικών προαστίων.  

Όπως ανακοίνωσαν τα άτομα, τα οποία απαρτίζουν τον τωρινό διοικητικό κορμό των «κυανέρυθρων», την προσεχή Τετάρτη στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΑΟ Χαϊδαρίου (Ν. Φωκαίας 4) η Γενική Συνέλευση του συλλόγου. 

Τα βασικά θέματα της Συνέλευσης, θα είναι η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού Συμβουλίου και ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

 

Αυτός είναι και ο λόγος που το ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στην Συνέλευση, ώστε να συμμετάσχουν κι αυτοί στη διαδικασία κατά την οποία θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του

 

 

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (17/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Πεύκη: Προχώρησε στην απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών

Abola Team

Τσαμόπουλος: «Η καραντίνα θα μας πληγώσει»

Γιώργος Ανανίδας