free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στον Βάλβη τα κλειδιά των υποδομών!

 

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον 45χρονο προπονητή για την ανάπτυξη των ακαδημιών της ανακοίνωσε η Κύπρος Κορυδαλλού.

 

Σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα πλέον στην Κύπρο Κορυδαλλού.  

Οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου εργάζονται πυρετωδώς για την αξιοποίηση των υποδομών του σωματείου και κυρίως την εύρυθμη παραγωγική διαδικασία ανάδειξης ποδοσφαιριστών μές ααπό τα σπλάχνα του και την προώθησή τους στην πρώτη ομάδα. 

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάρη Βάλβη, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση του παιδικού κι εφηβικού τμήματος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού εκτός από τον σχεδιασμό της αντρικής ομάδας για την νέα χρονιά, δείχνει εμπράκτως και την θέληση της να δυναμώσει πολύ τις ακαδημίες του συλλόγου και γι αυτόν τον λόγο ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Πάρη Βάλβη. 

Ο 45χρονος τεχνικός με σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή στο παλμαρέ του είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA Β και διαθέτει πλούσια εμπειρία  

Η διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού εκτός από τον σχεδιασμό της αντρικής ομάδας για την νέα χρονιά, δείχνει εμπράκτως και την θέληση της να δυναμώσει πολύ τις ακαδημίες του συλλόγου και γι αυτόν τον λόγο ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Πάρη Βάλβη. Ο 45χρόνος προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους. Ο Βάλβης έκανε μεγάλη επαγγελματική  καριέρα ως ποδοσφαιριστής φορώντας την φανέλα του Αιγάλεω, επίσης φόρεσε τις φανέλες του Πανσεραικού, του Εθνικού Πειραιά και του Ηλυσιακού. Σαν προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους του Αιγάλεω, της Αγίας Παρασκευής , του Ηρακλείου, του Ηλυσιακού και της Αγίας Ελεούσας. 

Ο Βάλβης θα αναλάβει το τμήμα των Εφήβων και το Παιδικό των γεννηθέντων 2003 του συλλόγου.»

 

 

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (3 και 4/3) στον Πειραιά

admin

Ανανέωσε και ο Σιμάκου

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (3 και 4/2) στον Πειραιά και η ενημέρωση της Ένωσης για τις μεταγραφές, τις διεθνείς μεταγραφές και τις υποσχετικές και για τις ποινές σε παίκτες και παράγοντες

Abola Team 3