free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ξεχωριστή γιορτή των Ακαδημιών του Κερατσινίου

Mία εξαιρετική γιορτή πραγματοποιήθηκε από τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας του Κερατσινίου  το βράδυ του Σαββάτου, λέγοντας το  αντίο  στη φετινή σεζόν. 

Στην γιορτή τιμήθηκε η μεγάλη ομάδα του Κερατσινίου, η οποία μετά από 14 χρόνια , κέρδισε την άνοδο της στη  Γ Κατηγορία και το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας κος Αραβαντινός, ο προπονητής κος Βασίλης Σπάθας, ο Γενικός Αρχηγός Μιχάλης Τσούμας, ο τεχνικός Διευθυντής,Μηνάς Χατζηαντωνίου, οι κ.κ Γκούσκος-Θεοδώρου-Μπαγδάτογλου ,καθώς και οι Βαττής-Σφυρογιαννάκης-Αγγελάκης-Σκορδίλης-Λιούμπης  και Μπότος.

Με τον τελευταίο να συμμετέχει  και   σε ένα ιδιότυπο  διαγωνισμό πέναλτι στο οποίο  συμμετείχαν παίκτες από τις Ακαδημίες  με νικητή τον Γαρμπιδάκη  που ευστόχησε σε δύο πέναλτι στον τελικό.

Στη γιορτή έδωσαν το  παρών, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ.Βρεττάκος, η  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Κυρία Συρράκου, ο   Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Αθλητισμό, Δημήτρης Θωμαϊδης, ο ταμίας της ΕΠΣΠ κος Σταματάτος, το μέλος της ΕΠΣΠ, κ.Κανδύλης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ Νταλάκος.

Στην εκδήλωση, υπήρξαν βραβεύσεις  προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις δραστηριότητες  του συλλόγου, ενώ οι υπέυθυνοι των Ακαδημιών τίμησαν την “ψυχή” της Ακαδημίας του συλλόγου κ Μποζινάκη  που τρέχει …νυχθημερόν  για την ομάδα.

Εν συνεχεία είχαμε κληρώσεις με σημαντικά δώρα, ενώ είχαμε και αγώνες επίδειξης μεταξύ των τμημάτων…

 

Related posts

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (29/4) στον Πειραιά

Abola Team 3

ΕΠΣ Πειραιά: Κλήση Μικτής Νέων

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (25/3) στον Πειραιά

Abola Team 3