free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κράτησε τον «μπόμπερ» Μαρτέκα

 

Την παραμονή του πρώτου σκόρερ της Γ’ ΕΠΣΑ ανακοίνωσε η διοίκηση της Κηπούπολης

 

 

 

Με τον Βασίλη Μαρτέκα στην κορυφή της επίθεση θα πορευτεί η Κηπούπολη και την επόμενη σεζόν!  Οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ μετά από συντονισμένες ενέργειες συμφώνησαν σε όλα με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας με 39 τέρματα και τον άνθρωπο, που έχει μέσα στις φλέβες του έντονα το ένστικτο του «εκτελεστή»!  

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την  οριστικοποίηση της παραμονής του 30χρονου στράικερ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη και τον άνθρωπο, που θα ηγηθεί στην επιθετική λειτουργία της ομάδας στον επόμενο «μαραθώνιο» της Β’ ΕΠΣΑ 

Η παραμονή του Βασίλη Μαρτέκα, έρχεται να δώσει την ώθηση και στους έτερους παίκτες που στελέχωσαν αυτό το εκπληκτιό σύνολο των 24 διαδοχικών νικών στο πρωτάθλημα, να εκδηλώσουν την επιθυμία τους να παραμείνουν και να συνεχίσουν αυτό το υπέροχο ταξίδι που πραγματοποίησαν φέτος! Με τις τόσες συγκινήσεις, τις επιτυχίες, τα ρεκόρ! 

Οι δηλώσεις του αρχιτέκτονα Δημήτρη Φιλίππου στο «Abola.gr» είναι ενδεικτικές

 

«Αισθανόμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι διατηρήσαμε στο ρόστερ μα ςτον πρώτο σκόρερ της ομάδας και ένα πολύ εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση, κανείς από τους παίκτες που επάνδρωσαν το φετινό ρόστερ δεν επιθυμεί να φύγει από την ομάδα μας. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χαλάσει αυτή η εκπληκτική παρέα, που έχουμε δημιουργήσει όλοι μας».

Related posts

Ασημάκης Κώστας (ΓΣ Αργυρούπολης): “Δεν αξίζει αυτή η εικόνα στην ομάδα μας”

abola10

Πυρά ΕΠΣ Αθηνών σε ΕΠΟ

Ρένος Γιαμπουράς

Στα πέναλτι ο Μικρασιατικός (2-5)

Abola Team