free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα του ΥΕΘΑ με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου ΑΔΕΔΥ

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς στις εγκαταστάσεις του STAR FOOTBALL CLUB στην Βούλα η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) παρότι ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΑΔΕΔΥ από την ομάδα του Υπουργείου Εσωτερικών-Ανάπτυξης με σκορ 2-1.

Το συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου, το ΥΕΘΑ αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις ενώ είχε την ατυχία να αγωνίζεται τραυματίας από το 15′ ένας από τους καλύτερούς του παίκτες, ο Καραβασιλειάδης.

Προηγήθηκε στο σκορ στο 24′ η ομάδα του Υπουργείο Εσωτερικών με κοντινή κεφαλιά του Κουρή από σέντρα του Συμεωνίδη. Στο 44′ ο Κίτσης με ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 για το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για τη νίκη η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αρχικά μείωσε στο 47′ με εντυπωσιακή κεφαλιά του Κουκόπουλου από σέντρα του Χαρακάκου. Στο 88′ σε φοβερό μακρινό σουτ του Αγγελίδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο 16′ σε τετ-α-τετ του Κίτση πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση ο Δώριζας, στο 31′ σε μακρινό σουτ του Βασιλειάδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Ζώγας, στο 43′ σε μακρινό σουτ του Αγγελίδη η μπάλα έφυγε και πάλι ελάχιστα άουτ, στο 62′ σε σουτ του Κουρή η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, στο 74′ σε δύσκολο μακρινό σουτ του Συμεωνίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Δώριζας που έκανε το ίδιο στο 71′ σε γυριστό σουτ του Κίτση, στο 83′ ο Κίτσης που βρέθηκε σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση από ασίστ του Συμεωνίδη σούταρε άουτ, στο 89′ σε τετ-α-τετ σουτ του Κουρή απέκρουσε και πάλι σωτήρια ο γκολκίπερ Δώριζας.

Άριστοι στα καθήκοντά τους το διαιτητικό τρίο Αντωνίου, Φωτόπουλος, Κορτέσης και ο τέταρτος διαιτητής Δημητρακόπουλος. Εκεί ήταν και ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Μητροφάνης ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο Αντώνης Λεμονής.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΥΕΘΑ) (κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Κομπορόζος, Γιαννακάκης, Μουζής, Σίμος, Παρούσης, Καραβασιλειάδης, Αγγελίδης, Μυκωνιάτης, Κουκόπουλος, Χαρακάκος ενώ έπαιξαν επίσης οι Βάγιας, Μίνος-Σακκάς, Βάρσος, Φιλιντόπουλος, Ασφής, Χρυσοβέργης, Σωσώνης, Καστανιώτης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (κόους Θοδωρής Βαρυθυμιάδης-Δημήτρης Μίχας): Ζώγας, Κωτσιόπουλος, Νακόπουλος, Μαυρέλης, Βαρυθυμιάδης, Μπουζινέκης, Καστάνης, Συμεωνίδης, Κίτσης, Πλατής, Κουρής ενώ έπαιξαν επίσης οι Γεωργόπουλος, Καραγιάννης, Ι. Μίχας, Κορμετζάς, Χαραλαμπόπουλος, Τσιτλακίδης, Δημητρόπουλος.

Απονομές όπως και την απονομή Κυπέλλου στην ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έκανε ο Ταξίαρχος Νίκος Παπαλιούκας. Απονομές ακόμα έγιναν σε όλους τους διαιτητές, στον αρχιδιαιτητή Γιώργο Μητροφάνη, στον Νίκο Λαγογιάννη και ο Χρ. Μουστάκας πρόεδρος ΠΟΕ ΥΕΘΑ.

Στις δηλώσεις που έκανε ο κόουτς του ΥΕΘΑ Βασίλης Τρίχος τόνισε ότι η ομάδα του αποκόμισε πολλές εμπειρίες από την εντυπωσιακή της παρουσία στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Τόνισε ότι στον τελικό Κυπέλλου είχε την υπεροχή η ομάδα του στο β’ ημίχρονο και πρόσθεσε ότι με τις κατάλληλες προσθήκες η ομάδα του θα έχει καλύτερη πορεία στις διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Στον άλλο τελικό Συναδελφικής Αλληλεγγύης της ΑΔΕΔΥ το Υπουργείο Πολιτισμού με το οποίο αγωνίστηκε ο Χρήστος Πολύζος νίκησε με 3-0 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Άριστος κι εδώ στα καθήκοντά του ο διαιτητής Σφακιανάκης όπως και οι βοηθοί του Βαξεβανέλλης, Λαμπρόπουλος αλλά και ο τέταρτος διαιτητής Όντος.

 

 

Related posts

ΒΟΜΒΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ: Η νομοθετική ρύθμιση που φτιάχνει το γήπεδο της ΑΕΚ (Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Φώτη Κατσούφη)

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τρεις αγώνες για το Κύπελλο

Abola Team

Στον Αήττητο Σπάτων ο Αντετοκούνμπο

Ρένος Γιαμπουράς