free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με Τάκη Καλύκα τεχνικό ο Αετός Κορυδαλλού

Ο βετεράνος άσος Τάκης Καλύκας που έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες και Γ’ Εθνικής με επιτυχία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αετού Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, ο Αετός Κορυδαλλού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Καλύκα. Ο εγνωσμένης αξίας τεχνικός και η διοίκηση του Αετού ήλθαν σε απόλυτη συμφωνία με τους στόχους της ομάδας.
Ο Δημήτρης Καλύκας είναι κάτοχος UEFA PRΟ και την χρονιά που πέρασε ήταν προπονητής στην Κ19 της Π.Α.Ε. Αχαρναϊκός και το τελευταίο διάστημα στην Π.Α.Ε. Καλλιθέα. Εκτός των άλλων έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α΄ Πειραιά με τον Άρη Αμφιάλης και έχει διατελέσει Ενωσιακός προπονητής για δύο χρόνια στις μικτές Πειραιά.
Άλλες ομάδες που έχει εργαστεί είναι στον Α.Ο.Τ. Αλίμου Β΄ και Γ΄ Εθνική και στους Αγίους Αναργύρους.
Το Δ.Σ. του Αετού Κορυδαλλού τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.
Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός μετά την είσοδο στο Δ.Σ. τεσσάρων νέων μελών που αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στο σύλλογο. Ήδη η ομάδα βολιδοσκοπεί τουλάχιστον τέσσερις παίκτες μεγαλυτέρων κατηγοριών ώστε να ενισχύσει το ήδη υπάρχον δυνατό ρόστερ. Σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.
Στο μεταξύ, σήμερα Τετάρτη 14/6 στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού, η τελετή λήξης των ακαδημιών της ομάδας η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στην μνήμη δύο ανθρώπων του Γιώργου Χατζηελευθερίου και του Παράσχου Μακρυγιάννη που διαχρονικά προσέφεραν στο σύλλογο. Θα γίνουν διάφορα χάπενινγκ, αγώνες επίδειξης από τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας, θα απονεμηθούν κύπελλα στις ομάδες που πρώτευσαν και στο τέλος θα απονεμηθούν μετάλλια και έπαινοι σε όλους τους αθλητές.

Related posts

AE Μοσχάτου: Ίδρυση τμήματος παλαίμαχων

Nάσος Φακίδης

Τροποποίηση του ονόματος “Αθλητικός Σύλλογος Νέου Φαλήρου “

Abola Team 2

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς της Τετάρτης (1/11) στον Πειραιά

Abola Team 3