free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε Τσουμάγκα ο Ιάλυσος, ανανέωσε ο Δελαπόρτας, παρελθόν ο Νιφαδόπουλος

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε ο χορός της μετεγγραφικής ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού των «τοξοβόλων», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος με συμφώνησε με τον αριστερό οπισθοφύλακα Τάσο Τσουμάγκα που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του νησιού μας, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «τοξοβόλοι» επισημοποίησαν την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Τσουμάγκα.

Ο Τάσος είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1991 , έχει ύψος 1.78, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΚ στη Superleague και την Γ’ Εθνική ενώ έχει περάσει από Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη, Ζάκυνθο, Λεϊσόες στην Πορτογαλία κ.α..

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Με αφορμή την μετακίνησή του στον ΓΑΣ Ιάλυσος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο και θα αγωνιστώ με τα χρώματα του Γ.Α.Σ Ιάλυσος. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σύμφωνα με τις προτάσεις του προπονητή Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

Οι «τοξοβόλοι» μετά από τους Παναγιώτη Σπάρταλη, Βαγγέλη Ρεκλείτη, Σάββα Παφιάκη και Δημήτρη Σταυλά διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο λόγος για τον επιτελικό μέσο Γιώργο Δελαπόρτα, που θα ηγηθεί της μεσοεπιθετικής γραμμής του συλλόγου γι’ ακόμα έναν χρόνο.

Οι «ερυθροκίτρινοι» επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δελαπόρτα.

Ο Γιώργος θα παραμείνει στην ομάδα μας για ακόμα έναν χρόνο και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Με αφορμή την επέκταση του συμβολαίου του, ο Γιώργος Δελαπόρτας δήλωσε τα ακόλουθα: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και πάλι στον ΓΑΣ Ιάλυσος, ήταν αυτό που ήθελα. Υπόσχομαι τα 70α γενέθλια της ομάδας να μας βρουν στο τέλος πανηγυρίζοντας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Αντώνης Νιφαδόπουλος αφού ο έμπειρος αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Ιάλυσο.

 

Ο πρώην άσος του Αστέρα Βάρης και του Αχαρναϊκό δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ‘τοξοβόλο’ και ήδη έχει τις συζητήσεις με ομάδες που ενιδαφέρονται για την απόκτηση του.

 

Ο Νιφαδόπουλος μεταγράφηκε μεσούσης της σεζον στον στην ομαδα.

 

Related posts

MVP X 3 στο Κερατσίνι με πρωταγωνιστές τους Γιώρα, Μπερνιδάκη, Παναγιωτόπουλο

Abola Team 3

Σεισμική δόνηση ο ΠΑΟ Ρουφ με τον Βαγγέλη Μάντζιο

admin

Και ο Μ. Στεφανίδης στη… λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του Ηρόδοτου

Abola Team 2