free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τέλος εποχής Μπουγά!

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟΝΑ αποτελεί πλέον ο έμπειρος τεχνικός δίνοντας τέλος σε μία θητεία τεσσερισήμιση ετών.

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης τις τελευταίες ώρες, αφού ο Δημήτρης Μπουγάς εντελώς αιφνιδιαστικά έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων έπειτα από προσφορά τεσσερισίμιση ετών.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος προπονητής είχε συμφωνήσει πριν από μερικές εβδομάδες να ανανεώσει τη συνεργασία του και την επόμενη σεζόν, ωστόσο , κάτι φαίνεται πώς μεσολάβησε κι έτσι τα άτομα της διοίκησης των «κυανόλευκων» του κατέστησαν σαφές ότι θα πρέπει να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Πανιωνίου κι Εθνικού, με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για το αιφνιδιαστικό «διαζύγιο»:

«Έκλεισε ένας κύκλος τεσσερσίμση χρόνων. Δεν θέλω να πω πολλά. Αυτό, που θα ήθελα να τονίσω, είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε, αλλά και τους φροντιστές της ομάδας. Αυτό, που θα ήθελα να τονίσω ξεκάθαρα είναι ότι για όλο αυτό το διάστημα που βρέθηκαν στον πάγκο του ΑΟΝΑ το απόλυτο κουμάντο, το έκανα εγώ. Κανείς δνε μου είπε πει ποιόν παίκτη να βάλω και ποιόν να βγάλω από την ενδεκάδα. Όμως θέλω να τονίσω και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Χωρίς αυγά δεν φτιάχνεις ομελέτα!»

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team

Οι Αγ. Ανάργυροι 5-0 τον Κεραυνό Πετρούπολης στο Κύπελλο

Abola Team 2

ΦΥΤΡΟΣ: Έχουν νεκρώσει τα πάντα…

Abola Team