free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Όλα έτοιμα για την λαμπρή τελετή (Παρασκευή 16/6) τελετή λήξης των ακαδημιών του Ρουφ

Μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν φθάνει στο τέλος της για το ιστορικό Ρουφ.

Ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει για τις ακαδημίες του Ρουφ που στην φετινή σεζόν πλημμύρισαν από παιδιά-νεαρούς ποδοσφαιριστές και από γονείς.

Τη φετινή σεζόν πραγματικά αυτό που έγινε ήταν κάτι το ανεπανάληπτο στις ακαδημίες του Ρουφ όπου υπεύθυνός τους είναι ο ιδιαίτερα δραστήριος παράγοντας Αντώνης Κουσουρίδης.

Πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών των τμημάτων της ακαδημίας του Ρουφ στις διοργανώσεις στα οποία έλαβαν μέρος, στο καθαρά οργανωτικό κομμάτι συνέβη το ανεπανάληπτο. Σε κάθε προπόνηση όλα τα τμήματα που κάθε ένα είχε τον δικό του προπονητή και γιατρό, ήταν γεμάτα με πολλά παιδιά ενώ κάθε προπόνηση την παρακολουθούσαν με ευχαρίστηση οι γονείς όλων των παιδιών.

Η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον Θοδωρή Κουνάδη παρείχε τα πάντα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως διατροφολόγους και πολύ επιστημονικό προσωπικό.

Αυτή την Παρασκευή λοιπόν 16 Ιουνίου πέφτει η αυλαία σε μια απόλυτα επιτυχημένη από κάθε άποψη σεζόν στα τμήματα υποδομής του Ρουφ.

Αυτή την ημέρα αύριο δηλαδή στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Ρουφ θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης για την φετινή σεζόν των ακαδημιών του Ρουφ. Στην διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να υπάρξουν πολλές εκπλήξεις όπως και βραβεύσεις μεταξύ άλλων σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.  

Related posts

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team

Ενισχύθηκε με Μαυροειδάκο η Άμιλλα Περιστερίου

Abola Team 2

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (20 & 21/5) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3