free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Παρελθόν ο Μπίτιλης από τον Χαραυγιακό και ο Αχμέτ από την Ελευθερούπολη, συνεχίζουν με Μπαλαγιάννη η Ηλιούπολη και Κωνσταντόπουλο ο Θεμιστοκλής, επιστροφή Κοντογιάννη στον ΠΟΨ, το νέα ΔΣ του Καματερού, παρελθόν τέσσερις παίκτες από το Παλ. Φάληρο

Ο έμπειρος επιθετικός Παύλος Μπίτιλης μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Χαραυγιακού Μανώλη Φύτρο γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα και ο ισχυρός άνδρας των ‘νερατζούρι’ δεν στάθηκε εμποδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Πλέον, ο Μπίτιλης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους και εντός των ημερών θα κάνει γνωστή την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στην παρουσία του στον Χαραυγιακό ο Μπιτιλης πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα φτάνοντας και σε δυο τελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΑ όπου δεν ευτύχησε να πανηγύρισει κανέναν.

Παρελθόν από την Ελευθερούπολη αποτελεί ο Νίκος Αχμέτ. Ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός, που αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί και στις τρεις ομάδες της Νέας Ιωνίας( Νέα Ιωνία, Αλσούπολη, Ελευθερούπολη) έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στον άνθρωπο που έχει κατορθώσει να αφήσε το στίγμα του στην Ηλιούπολη ανέθεσε για τρίτη συνεχή σεζόν η διοίκηση του ‘Ηλιου’ τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Συγκεκριμένα, το πρόσωπο που θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην άκρη του πάγκου είναι ο Μάκης Μπαλαγιάννης. Ο έμπειρος προπονητής που έχει επιδείξει έργο στην α’ ομάδα συμφώνησε με τη διοίκηση Καρύδη και καλείται να δημιουργήσει και φέτος ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Με τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω. Ο απόλυτα επιτυχημένος κόουτς που υπό την ηγεσία του η Αιγαλεώτικη ομάδα ανέβηκε στη ΒΈΠΣΑ, θα καθοδηγήσει την ομάδα και τη νέα περίοδο.

Σημαντική ενίσχυση για τον ΠΟΨ αποτελεί η επιστροφή στην ομάδα του Γιώργου Κοντογιάννη. Ο 21χρονος φορ που λόγω σπουδών αγωνιζόταν σε ομάδα των Ιωαννίνων, επέστρεψε στην ομάδα του Ψυχικού και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική μονάδα στην προσπάθεια για άμεση επιστροφή στη Β΄ κατηγορία ΕΠΣΑ.

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Καματερού με τον Στράτο Καγιούλη να παραμένει στην προεδρία. Τα υπόλοιπα μέλη έχουν ως εξής

Προεδρος: Στράτος Καγιούλης

Αντιπρόεδρος: Κοντοβάς Σωτήρης

Γραμματέας Πέτρου Ιωάννης

Ταμίας Α’ Τόλιας Κώστα

Ταμίας Β’ Τσαγκάρης Βασίλης

Γενικός αρχηγός: Κουλούρης Νίκος

Γενικός αρχηγός: Δεναξάς Δημήτρης

Έφορος Υλικού: Νικολόπουλος Παναγιώτης

Μέλη: Μανάρας Σταμάτης

Παππάς Κώστας

Τσέλιος Αθανάσιος

Αναπληρωματικά μέλη: Γιάκης Βασίλειος

Παπαδημητρίου Δημήτρης

Σαντοριάδης Παναγιώτης.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Παλαιό Φάληρο γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Μπόνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Σταύρο Γκιόλα και Μίμη Ασλανίδη. Η ομάδα μάλιστα ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία και την μεγάλη προσφορά τους την περσινή σεζόν και τους ευχήθηκε ό,τι καλύτερο.

 

Related posts

«Φωνάζει» για τον Τραντά ο Θρίαμβος Αθηνών

Abola Team

Σε επαφές ο Νίκος Μπαδόλας

Τάσος Ζαφειρίου

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Και τώρα… πιάστε τον!

abola10