free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού Σαμαράς και Ψύλλας

 

Την παραχώρηση των δύο ταλαντούχων παικτών στο «τριφύλλι» ανακοίνωσε ο Κεραυνός Πετρούπολης.

 

 

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους πραγματοποίησαν δύο ταλαντούχοι παίκτες του Κεραυνού Πετρούπολης.  

Ο λόγος για τους Διονύση Σαμαρά και Δημήτρη Ψύλλα, οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα προπονούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Παιανίας φορώντας το «τριφύλλι» στο στήθος τους.  Η διοίκηση του Κεραυνού Πετρούπολης με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε την σπουδαία μεταγρεαφή των δύο πιτσιρικάδων: 

Αναλυτικά: 

«Ο Κεραυνός Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου στον Παναθηναϊκό. Ο Διονύσης Σαμαράς και ο Δημήτρης Ψύλλας θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στις ακαδημίες της Παιανίας, έπειτα από συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων. 

Η σωστή, προσηλωμένη και αστείρευτη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Κεραυνού τα τελευταία τρία χρόνια κυρίως μέσω των δύο έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών μας, του Παναγιώτη Δουγιέκου και του Βασίλη Μπαλτά απέφερε καρπούς. Έτσι, ο γεννημένος το 2001 Διονύσης και ο γεννημένος το 2004 Δημήτρης είναι οι πρώτοι αθλητές των τμημάτων υποδομής μας που κάνουν ένα τόσο σημαντικό βήμα και ανήκουν πλέον, σε έναν σύλλογο που λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Ο Σαμαράς αποτελεί γέννημα θρέμμα του Κεραυνού και θα ενσωματωθεί στην Κ-17 του Παναθηναϊκού. Αγωνίστηκε σε τρία τμήματα υποδομής (junior, παιδικό, παμπαιδικό), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός μέλος της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Φέτος αγωνίστηκε σε 27 ματς στην Β’ κατηγορία, με 2.047 λεπτά συμμετοχής και έξι γκολ, συμμετείχε όλη τη σεζόν στους αγώνες της μικτής ομάδας νέων της Αθήνας, συγκεντρώνοντας έτσι τα βλέμματα αρκετών scouter επαγγελματικών συλλόγων. 

Ο Ψύλλας συμμετείχε στο τμήμα των junior και του παμπαδικού, ξεχώρισε από πολύ νωρίς και πλέον, θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κ-14 του Παναθηναϊκού. 

Στόχος της ακαδημίας του Κεραυνού είναι και θα είναι η παροχή υπηρεσιών με γνώμονα την ποδοσφαιρική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Προτεραιότητα στον σύλλογό μας έχουν τα παιδιά. Η διαμόρφωση του χαρακτήρα τους μέσα στην κρίση αξιών που περνάμε, αποτελεί το στοίχημα προπονητών και υπευθύνων του Κεραυνού. Και όταν αυτό επιτυγχάνεται σε συνάρτηση με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη, τότε θεωρούμε πως το έργο μας έχει επιτευχθεί.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για το ήθος, την σεμνότητά τους, αλλά και για τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά την ίδια πορεία.

 

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία, τόσο τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Τάκη Φύσσα, όσο και τον Γιώργο Φαμέλη που ανήκει στο τμήμα scouting της ΠΑΕ.»

 

 

 

 

Related posts

Πάρτι ανόδου ο Άρης Πετρούπολης (0-2)

Abola Team

Άνοδος στην Β’ ΕΠΣΑ για τον Υμηττό, νίκησε 3-1 την Θύελλα Περιστερίου-Οι δηλώσεις των νικητών-Θ. Αθανασόπουλος: “Παράπονα από την διαιτησία”

Abola Team 3

Στου Λουκιδέλη το διασκέδασε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την πρόκριση

Abola Team 3