free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ελεύθερος ο Χριστόπουλος

 

Παρελθόν αποτελεί από τον Ιάσωνα ο 23χρονος τερματοφύλακας

 

 

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Περικλής Χριστόπουλος. Ο νεαρός κι αρκετά εξελίξιμος τερματοφύλακα ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Ο Περικλής Χριστόπουλος, ο οποίος ανήκε στον Ιάσωνα, μετά από συνάντηση που είχε με κορυφαία διοικητικά στελέχη του συλλόγου των δυτικών προαστίων, τους κατέστησε σαφές ότι προτιμοτερο τη δεδομένη στιγμή, είναι να αφεθεί ελεύθερος, ώστε να αναζητήσει άνετα και χωρίς καμία βιασύνη τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας. 

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Χριστόπουλος παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει να επιδείξει αξιοζήλευτη θητεία σε ΑΟ Περιστερίου, Αμιλλα Περιστερίου, Κολωνό, ενώ φέτος ήταν στον Ιάσωνα, όπου σταμάτησε τον περασμένο Δεκέμβριο λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. 

Την ίδια στιγμή, στον Ιάσωνα συνεχίζουν τις επαφές τους με διάφορους παίκτες, που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας.και η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, θέλει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να προκύπ

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου

Abola Team

Θεμιστοκλής: Υπέγραψε ο Μποντοζάκης

Abola Team

Κλείνει σε ομάδα του κέντρου ο Νταϊφώτης που αποτελεί παρελθόν από τους Αγ. Αναργύρους

Abola Team 3