free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λαοθάλασσα στην τελετή λήξης της ακαδημίας του Ρουφ

Νίκησε και την βροχή το Ρουφ στην τελετή λήξης της ακαδημίας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ομάδας, το απόγευμα της Παρασκευής (16/6).

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες το γήπεδο του Ρουφ πλημμύρισε από τα παιδιά από όλα τα τμήματα της ακαδημίας αλλά και από τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η εκδήλωση την παρουσίαση της οποίας έκανε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης ξεκίνησε με δίτερμα που έπαιξαν τα αστεράκια του συλλόγου ενώ σε όλη την διάρκεια της γιορτής έπαιζε ο ύμνος του Ρουφ και η μασκότ του συλλόγου έκανε εκπλήξεις σε όλα τα παιδιά.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Απονεμήθηκαν πλακέτες στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης Αλέξανδρο Κούρο ο οποίος έχει περάσει από την ομάδα του Ρουφ ενώ πριν υπογράψει στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” αγωνίστηκε σε Ηρακλή και Πανιώνιο μεταξύ άλλων, ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού και τεχνικός Γιώργος Βαϊτσης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ρουφ Ηλίας Τσιακμάκης, Νικόλαος Λαμνάτος και Παναγιώτης Μπενέκης με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης ο Αντώνης Κουσουρίδης.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, το στέλεχος της διοίκησης Δημήτρης Κρητικός, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ρουφ Γιάννης Ντάκουρης, ο τεχνικός της εφηβικής ομάδας Θωμάς Μανώλης, ο διαμερισματικός σύμβουλος Βαγγέλης Ξυδέας.

Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως και Κύπελλα σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας και στους προπονητές τους για την πρώτη θέση που κατέκτησαν στο τουρνουά Ακρόπολις μεταξύ άλλων αλλά και γενικότερα για την επιτυχημένη πορεία τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο γκολκίπερ του Ρουφ Μάκης Κουνάδης, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο Παναγιώτης Λούτζης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Μπούρας, Κουτσάφτης, Διονύσης Νερατζίνης και ο δημοσιογράφος  Φώτης Ρουμελιώτης.

Την παράσταση έκλεψε ο πιτσιρικάς ποδοσφαιριστής Χρήστος Μηλιώνης που διακρίνεται στην ΦΩΤΟ με τον πρόεδρο του Ρουφ Μάκης Κουνάδης που θεωρείται ανερχόμενο αστέρι.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές εδέσματα και αναψυκτικά.

 Ολόκληρη την εκδήλωση-τελετή λήξης της ακαδημίας του Ρουφ μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA

 

Related posts

Ο Γιάννης Σπαθής στην τεχνική ηγεσία του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας

Abola Team 3

Επιστροφή στις νίκες για Άρη Πετρούπολης

abola10

Άγιος Δημήτριος: «Το έχετε καταντήσει χωράφι, η αδιαφορία καλά κρατεί»

Γιώργος Ανανίδας