free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έμεινε ο παικταράς Σαγανάς στον Αγ. Ιερόθεο

Ο παικταράς και το πρώτο “βιολί” στην επιθετική γραμμή του Αγ. Ιερόθεου θα φοράει και στη νέα σεζόν την φανέλα της ομάδας.

Μετά την παραμονή των Μιχαλόπουλου, Μπιρμπίλι, Σουφλα, Κατσίκια ήταν η σειρά του Προκόπη Σαγανά να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους ‘κιτρινόμαυρους’. Παρότι ο έμπειρος φορ είχε δεχτεί αρκετές πορτάσεις, ο πρώτος σκόρερ των νεοφώτιστων την περσινή χρονιά με δέκα τέρματα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο είπε το πολυοπόθητο ‘ναι’ κάτι που σημαίνει ότι θα βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες και τη νέα σεζον με τη φανέλα του Ιερόθεου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Ο ΑΟ ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Προκόπη Σαγανά. Η επιτυχία αυτής της κίνησης χαρακτηρίζεται τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Άλλωστε το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκορερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με δέκα τέρματα πιστοποιεί τη σημαντική συνεισφορά του στην περσινή πορεία της ομάδας.

Ευχόμαστε στον Προκόπη Σαγανά καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλά γκολ.

Related posts

Aνδράλας: «Ευχαριστούμε τον Θεό που βγήκαμε ζωντανοί από το ματς με την ΑΕ Μυλοποτάμου»

Abola Team 2

Εν αναμονή των εξελίξεων στον ΠΟΑ μετά τη νηνεμία

Abola Team 3

Η Σαντορίνη νίκησε το Φωστήρα (2-0)

Abola Team