free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καρέ αποδεσμεύσεων στον Ιάλυσο

Μετά από τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Παναγιώτη Σπάρταλη, Βαγγέλη Ρεκλείτη, Δημήτρη Σταυλά, Αντώνη Ρίκκα, Γιάννη Αρχοντούλη, Σάββα Παφιάκη, Γιώργου Δελαπόρτα και τις μετεγγραφές των Τάσου Τσουμάγκα, Γιώργου Δήμα και Κώστα Μαντικού, ξεκίνησαν και οι αποδεσμεύσεις στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρελθόν από τις τάξεις των «τοξοβόλων» έπειτα από εισήγηση του προπονητή Αλέξανδρου Αλεξιάδη αποτελούν τέσσερις ποδοσφαιριστές.
Ο λόγος για τον επιθετικό Μανώλη Χατζηφούντα, τον τερματοφύλακα Κλεάνθη Παπαδόπουλο και τους ακραίον μεσοαμυντικούς Στέλιο Χατζηπέτρο και Δημήτρη Διακουράκη.
Οι «ερυθροκίτρινοι» επισημοποίησαν την αποδέσμευση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών,με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μανώλη Χατζηφούντα, Κλεάνθη Παπαδόπουλο, Στέλιο Χατζηπέτρο και Δημήτρη Διακουράκη.
Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα τους».
Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι επαφές της διοίκησης με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, αλλά και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, συνεχίζονται και μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Related posts

Τίμησε Ανατολιωτάκη ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Κρίσιμο το σημερινό ραντεβού στον Διαγόρα Ρόδου με τον τεχνικό Νίκο Παντέλη

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα στην εμβόλιμη αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3