free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Κληρώνει» για νέα διοίκηση στην Αγία Παρασκευή

Την διενέργεια εκλογών για τις 21 Ιουνίου για την ανάδειξη νέου διοικητικού κορμού ανακοίνωσε η «Σάντα».

 

 

Το μέλλον της Αγίας Παρασκευής διακυβεύεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από τις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα  διενεργηθούν την προσεχή Τετάρτη 21 Ιουνίου.  

Τα άτομα που απαρτίζουν τον τωρινό διοικητικό κορμό, όλες τις ημέρες που προηγήθηκαν έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, ώστε να προσεγγίσουν νέους επιχειρηματίες κι εύρωστους πόρους, ώστε η ομάδα να δομηθεί κάτω από υγιείς και στέρεες βάσεις στην προσπα΄θεια, που θα επιχειρήσει την ερχόμενη σεζόν στα γήπεδα της Α’ ΕΠΣΑ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

 «Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση έρχεται για την Αγία Παρασκευή την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00. 

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία στο Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης», οδός Γραβιάς και Σπάρτης 1. Τα θέματα της συνέλευσης είναι: Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2016-2017, Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο διοικητικό συμβούλιο,  έως το Σαββάτο 17/6/2017, στα γραφεία στο Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης». Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και υποψηφιότητας μέλους, να είναι ταμειακώς εντάξει» 

Ο νέος διοικητικός κορμός που θα προκύψει , ενδέχετια ναλάβει τις καίριες αποφάσεις που αφορούν στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Με κορυφαίο όλων την ανεύρση του αντικαταστάτη του Μιχάλη Κάτσικα στην άκρη του πάγκου.

 

.

Related posts

Η επείγουσα ανακοίνωση της ΕΠΣΑ για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο και στα πρωταθλήματα

Abola Team 3

Σκυριώτης Στέλιος: “Ξεχωριστή δυναμική τα Σούρμενα”

abola10

Ο Μικρασιατικός πήρε και τον Σάμιο

Abola Team