free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει στον ΑΟ Ιλίου ο Ανταλής

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο αμυντικό προχώρησε η ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων.

 

Η σημαία παρέμεινε ακλόνητη στον ιστό της στον Α.Ο.Ιλίου! Για τον Μπάμπη Ανταλή ο λόγος. Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες και αρχηγός του συλλόγου, στη συνάντνηση που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου συμφώνησε σε όλα. Γεγονός το οποίο του επέτρεψε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι θα κληθούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στον «μαραθώνιο» της Β’ ΕΠΣΑ. 

Ο πολύπειρος και δυναμικός αμυντικός που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση τόσο στα άκρα όσο και στο κέντρο της άμυνας, αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο την ερχόενη σεζόν για τον προπονητή Γιώργο Τζώτζη και τους στενούς του συνεργάτες. 

Παράλληλα, η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου συνεχίζει απτόητη τις επαφές με τους παίκτες που έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα και την νέα σεζόν, όπως φυσικά κι ορισμένες αξιοσημείωτες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που βρίσκονται στο στόχαστρο. 

Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει το σωματείο εντός των ημερών να προχωρά σε νέες ανακοινώσεις παικτών.

 

Related posts

Δώστε τους την άνοδο από τώρα!

abola10

Δυνατά παίζει στο προσκήνιο το όνομα του επιτυχημένου τεχνικού Θανάση Παύλοβιτς ο οποίος εξετάζει κάποιες σημαντικές προτάσεις απ αξιόλογες ομάδες

Abola Team 3

Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας: Συμφωνήθηκε πολύπλευρη συνεργασία με τον Φωστήρα

Γιώργος Ανανίδας