free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ξεκίνημα σταθμός για την ακαδημία NESTORAS F.C.

Ξεκίνημα σταθμός με πολλά οράματα και πολλές προοπτικές μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΝΕΣΤΟΡΑΣ FC που φυσικά φέρει την σφραγίδα του θρυλικού βετεράνου άσου Κώστα Νεστορίδη.

Ο Κώστας Νεστορίδης φυσικά είναι και ο επίτιμος πρόεδρος της συγκεκριμένης Ακαδημίας της οποίας η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/6) στο γήπεδο του Πρασίνου Λόφου στο Ηράκλειο Αττικής.

Η πρώτη συγκέντρωση ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα. Ο πρόεδρος της Ακαδημίας-του συλλόγου δηλαδή ΝΕΣΤΟΡΑΣ FC ο Πρόδρομος Τσολίδης μιλώντας στους πολλούς γονείς που έδωσαν το παρόν αναφέρθηκε στο αγωνιστικό πλάνο που υπάρχει με γνώμονα πάντα το ήθος των μικρών ποδοσφαιριστών και με προοπτική πρώτα απ ‘όλα και πάνω απ’ όλα τα παιδιά της Ακαδημίας να γίνουν σωστοί άνθρωποι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η αναφορά του Κώστα Νεστορίδη σχετικά με το πως ξεκίνησε το ποδόσφαιρο αλλά και σχετικά με ολόκληρη την ένδοξη ποδοσφαιρική του πορεία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ο βετεράνος γκολκίπερ Χρήστος Αρβανίτης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ακαδημία αναφέροντας ότι το μεγαλύτερο κίνητρο γι »αυτόν αποτέλεσε η παρουσία του Κώστα Νεστορίδη. ο Χρήστος Αρβανίτης μεταξύ άλλων τόνισε ότι «τη δόξα στο νικητή τη δίνει η αξία του αντιπάλου και αναφερόμενος στην ιστορία του Κώστα Νεστορίδη υπενθύμισε ένα στίχο από το τραγούδι του Περπινιάδη που έλεγε “και σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θα βγεί”.

Επίσης, τις προοπτικές που υπάρχουν ανέλυσε ο προπονητής της Ακαδημίας ο Γιώργος Νεστορίδης γιος του θρυλικού Νέστορα ο οποίος επίσης έχει περάσει από την ΑΕΚ.

Αυτό που τονίστηκε είναι ότι, στην Ακαδημία ΝΕΣΤΟΡΑΣ FC έχουν θέση όλα τα παιδιά ανεξάρτητα των συλλογικών προτιμήσεων που έχουν τα ίδια και οι γονείς τους. Αυτό άλλωστε διαπιστώθηκε και στην πρώτη συγκέντρωση όπου παρέστησαν γονείς και παιδιά που είναι υποστηρικτές όλων των ομάδων.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο γνωστός βετεράνος διεθνής διαιτητής ο “δάσκαλος” Βαγγέλης Γιαννακουδάκης ο οποίος θα είναι κοντά στην προσπάθεια αυτή, ο άνθρωπος που ξέρει και συνεχίζει να τιμά την ιστορία της ΑΕΚ ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Αράπογλου, μεταξύ των γονέων ο διασώστης Δημήτρης Χονδροκούκης και ο Κωνσταντίνος Τζούρος ο άνθρωπος που θα φτιάξει το σάιτ της Ακαδημίας, όπως και ο Παναγιώτης Αλιάτας από το aeklive.

Η αγωνιστική έναρξη της Ακαδημίας ΝΕΣΤΟΡΑΣ η οποία θα λάβει μέρος σε πολλές διοργανώσεις ορίστηκε για μετά τις 20 Αυγούστου ενώ σε όλους τους γονείς διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό.

Στην Ακαδημία όπως επισημάνθηκε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που γεννήθηκαν από το 2014 και πάνω.

Στην διάρκεια της συγκέντρωσης δόθηκε η ευκαιρία σε παιδιά που ήδη έχουν ενταχθεί στην Ακαδημία ΝΕΣΤΟΡΑΣ FC να παίξουν διπλό.

 

Στην κεντρική ΦΩΤΟ επάνω ο Κώστας Νεστορίδης όρθιος αναφέρει στους γονείς το όραμα που έχει για την συγκεκριμένη Ακαδημία.

Στην ΦΩΤΟ αυτή διακρίνονται από δεξιά να μιλάνε σε γονείς και παιδιά ο πρόεδρος της Ακαδημίας Πρόδρομος Τσολίδης, στη μέση ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Αρβανίτης και δεξιά ο τεχνικός της Ακαδημίας Γιώργος Νεστορίδης.

 

Εντυπωσιακό παρόν έδωσαν οι γονείς στην πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας ΝΕΣΤΟΡΑΣ FC

Τα πρώτα παιδιά της Ακαδημίας έδειξαν από νωρίς αρκετά καλά αγωνιστικά στοιχεία.

 

Related posts

Live το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ!

Abola Team

Με γκολ του Κωνσταντίνου Κεφαλά η Κ18 του Ιάσονα (1-0 ) μπήκε με το… δεξί στο νέο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ

Τάσος Ζαφειρίου

Κλήση στη Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑ για 11/4

Abola Team 3