free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λύγκος: «Εξαιρετικά δείγματα γραφής!»

Τον ενθουσιασμό του από την εικόνα των νεαρών ταλαντούχων παικτών εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλης Λύγκος.

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν για τον προπονητή της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλη Λύγκο από την συνολική εικόνα της ομάδας του στο αποχαιρετιστήριο φιλικό της σεζόν που φεύγει κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία. 

Το νικηφόρο 5-1 ήταν το λιγότερο που απασχόλησε την τεχνική ηγεσία, η οποία είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας πολλών φερέλπιδων ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών, από τους οποίους έμεινε εντυπωσιαμένος, όπως τόνισε στο «Αbola.gr»: 

«Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος κυρίως από τους αξιόλογους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας. Άφησαν εξαιρετικά δείγματα γραφής και με την διάθεση και το ταλέντο τους απέδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους να αναδείξουν την ποιότητά τους και να ενταχθούν σταδιακά στην πρώτη ομάδα μελλοντικά» 

Στο μεταγραφικό προσκήνιο οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων συνεχίζουν ακάθεκτοι τις προσπάθειές τους για την απόκτηση δύο ιακνών φορ κι ενός  δημιουργικού μέσου. 

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών.

 

 

 

 

Related posts

Ματαίωση αγώνα για 30/9

Abola Team 2

Χάνει στα χαρτιά το παιχνίδι…

Abola Team

Τα ματς του Σαβ/κου (1-2/2/20) στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom