free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν από τον Ερμή Ζωνιανών οι Πουλάκης, Καραγκιόζι, έμεινε ο Πλουσής

Παρελθόν αποτελούν από τον Ερμή και οι Πουλάκης, Καραγκιόζι οι οποίοι αγωνίστηκαν την περυσινή χρονιά στους Ρεθυμνιώτες.

 

Παρελθόν από τον Ερμή Ζωνιανών αποτελούν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Κοζυράκη, οι οποίοι αγωνίστηκαν την περυσινή χρονιά στους Ρεθυμνιώτες.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Πουλάκη που είχε γεμάτη χρονιά στον Ερμή Ζωνιανών, αλλά και τον Έντισον Καραγκιόζι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές κατ’ επιλογή ζήτησαν την αποδέσμευση τους από την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, με την διοίκηση του συλλόγου να συναινεί και έτσι να χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Πηγή: rethymnosports.gr

Στο μεταξύ μετά τον Ανυφαντάκη η ομάδα των Ζωνιανών διατήρησε στο δυναμικό του τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλουσή.

Η ανακοίνωση του Ερμή:

«Ο ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πλουσή.

Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί πρόσωπο-κόσμημα για το σύλλογο αφού έχει αποδείξει τόσο εντός όσο εκτός αγωνιστικού χώρου την ποιότητα που έχει και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος.

Ο Πλουσής θα παραμείνει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο σύλλογο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο στην πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και ακόμη ένα σημαντικό πρόσωπο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αφού θα τους προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με την εμπειρία του».

Related posts

Το αντίο με τον δικό του τρόπο είπε ο Νίκος Κετσετζόγλου στους Αγ. Αναργύρους

Abola Team 3

«Τεσσάρα» και κορυφή για την Προοδευτική!

Abola Team 2

Πένθος στο Μοσχάτο, «έφυγε» ξαφνικά ο Νίκος Μελάς

Γιώργος Ανανίδας