free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σακελλαρόπουλο πήρε ο Παναιγιάλειος

 

Ο Παναιγιάλειοσ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Σακελλαρόπουλου.

Πρόκειται για έναν ακόμη νεαρό παίκτη, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Δημήτρη Σπανού. Είναι κεντρικός αμυντικός, έπαιζε στη Θύελλα Αιγίου, και ακόμη δεν έχει συμπληρώσει 18 χρόνια ζωής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η διοίκηση της«ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ», στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και κατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Δημήτρη Σπανού, συμφώνησε για τριετή συνεργασία με τον Αιγιαλέα κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο.

Γεννημένος στις 09/10/1999 ο Αλέξανδρος αναμένεται τα βοηθήσει την προσπάθεια της «Μαύρης Θύελλας» για υψηλότερες «πτήσεις» τη νέα σεζόν.

Ο πρώην παίκτης της Θύελλας Αιγίου πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε με αγαστή συνεργασία και πολλή δουλειά παλαιότερων και νεώτερων ποδοσφαιριστών να καταφέρουν να ανεβάσουν σε υψηλότερα «σκαλοπάτια» τον Παναιγιάλειο.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία, κουράγιο, δύναμη και περιμένουμε απ»αυτόν δουλειά και πολλή προσπάθεια. Το μέλλον τού ανήκει! ».

Related posts

Η πανέμορφη διακοσμήτρια που έγινε πρόεδρος ομάδας στο Περιστέρι

Abola Team 3

«Αέρας» τίτλου από τον Ολυμπιακό!

Kώστας Παλαιολόγος

Λάκης Νικολάου και Μιχάλης Παυλής βραβεύτηκαν στην κοπή πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου NESTORAS F.C. στο TOYS LAND (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3