free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Πρωταθλήτρια στην ΟΤΟΕ η UNION EUROBANK

Φέρνοντας τα πάνω κάτω και πετυχαίνοντας έναν πραγματικό άθλο που σπάνια συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα, η ομάδα της UNION EUROBANK νίκησε το βράδυ της Τρίτης (20/6) στο γήπεδο Αλίμου στον τελικό του πρωταθλήματος της ΟΤΟΕ στα πέναλτι με 8-7 την Εθνική Τράπεζα και κατέκτησε την Κούπα. Αναδείχθηκε επάξια πρωταθλήτρια ομάδα.

 Αυτή ήταν η δεύτερη Κούπα για την UNION EUROBANK αφού προηγουμένως και πριν από λίγες μέρες κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικού του Κυπέλλου στο Commercial League.

Το ματς που το παρακολούθησε πολύς κόσμος έφθασε σε ποιότητα ακόμα και ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Τα είχε όλα. Έξι γκολ, ένα δοκάρι και δεκαοκτώ πέναλτι στην διαδικασία της “ρώσικης ρουλέτας”.

Στην κανονική του διάρκεια ο τελικός πρωταθλήματος της ΟΤΟΕ έληξε ισόπαλος με σκορ 3-3.

Προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Εθνικής Τράπεζας με χατ-τρικ του Σερέτη. Πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της UNION EUROBANK που είχε και δοκάρι με τον Σαχινίδη κατάφερε να μειώσει με φοβερή κεφαλιά του Ακπαρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της UNION EUROBANK είχε καθολική υπεροχή και χαμένες ευκαιρίες. Το συγκρότημα του επιτυχημένου κόουτς Γιώργου Αναγνωστόπουλου που είχε προς το τέλος μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 4-3 και ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ του Αλέξη Παπαδόπουλου, σε αυτό το διάστημα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, στο 3-3. Τα γκολ της ισοφάρισης για την UNION EUROBANK πέτυχαν ο Ακπαρίδης που σκόραρε για δεύτερη φορά και ο κορυφαίος του γηπέδου Νίκος Σαρρέλης με εκπληκτική κεφαλιά. 

Το τελικό 3-3 έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης και του δευτέρου ημιχρόνου κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι όπου επικράτησε UNION EUROBANK με 8-7.

Για την ομάδα της UNION EUROBANK ευστόχησαν ο γκολκίπερ Μητρογιάννης και οι Βαρβέρης, Σαχινίδης, Ακπαρίδης, Αντωνόπουλος, Κουρής, Πριόβολος, Παπατσούτσος ενώ το πέναλτι του Σαρέλλη απέκρουσε ο γκολκίπερ Γιαλεσάκης. 

Για την ομάδα της Εθνικής Τράπεζας ευστόχησαν οι Μαργαρίτης, Παπαδάτος, Σερέτης, Κρητικός, Καμπέσης, Καραβασίλης, Γιαλεσάκης ενώ ο γκολκίπερ Μητρογιάννης απέκρουσε τα πέναλτι που εκτέλεσαν οι Κόττος, Κάρλος.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Ζερβός, Τράκος, Χρ. Μητροφάνης ενώ βοηθός στον μικρό τελικό όπου η ALPHA BANK νίκησε με 3-1 την Εμπορική ήταν και ο Τεγονίκος.

Γιατρός των αγώνων ήταν η Μαργαρίτα Περδικάρη.

Στο τέλος του αγώνα έγιναν απονομές και στις τέσσερις ομάδες αλλά και στους διαιτητές.

Επίσης στις δηλώσεις που έκαναν ο πρόεδρος των Εργαζομένων της UNION EUROBANK Στάθης Χαρίτος,ο διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων της UNION EUROBANK Διονύσης Λιγνός, ο τεχνικός των επιτυχιών της ομάδας Γιώργος Αναγνωστόπουλος και ο βετεράνος διεθνής άσος Κώστας Μπατσινίλας εξέφρασαν την σιγουριά τους ότι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα η UNION EUROBANK αλλά και τον θαυμασμό τους για την τεχνική και την ψυχή που έδειξαν οι παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας.

UNION EUROBANK (κόουτς Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Μητρογιάννης, Ακπαρίδης, Γιαννόπουλος, Μίχος, Ψώνης, Σαρέλλης, Κουρής, Πριόβολος, Σαχινίδης, Α. Παπαδόπουλος, Βαρβέρης ενώ έπαιξαν επίσης οι Αντωνόπουλος, Παπατσούτσος.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (κόουτς Κων/νος Πέντσας): Γιαλεσάκης, Κάρλος, Καμπόσος, Καμπέσης, Κωστάκης, Μούρτος, Σερέτης, Γαλιατσάτος, Τσελέπης, Κρητικός, Μουρίκης ενώ έπαιξαν επίσης οι Παπαδάτος, Βλάχος, Κόττος, Μαργαρίτης.

 

 

Related posts

ΑΟ Μπουμπουλίνας-UNION EUROBANK 0-0 σε φιλικό παιχνίδι (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Το πέντε στα πέντε η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK που νίκησε με 3-0 σετ τους Ίωνες

Abola Team 3

Η UNION EUROBANK 7-3 την BLACK PANTHR

Abola Team 3