free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν ο Δημακάκος από τον Ηλυσιακό και ο Ψωμιάδης από την Ρόδο, έμεινε ο Γιακουμάκης στα Ζωνιανά

 

 Μετά τον Ηλία Πέττα ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Ηλυσιακού.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Δημακάκο ο οποίος είχε μετακινηθεί μεσούσης της περιόδου στον ιστορικό σύλλογο από τον Φωστήρα και παρότι είχε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν.

 

Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος ζήτησε να αποδεσμευτεί και οι ιθύνοντες του σωματείου δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία του και πλέον ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, του Βύζαντα Μεγάρων και του Ιωνικού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρόδος γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μιχάλη Ψωμιάδη. Αναλυτικά, το κειμενο

 

O AΣ Ρόδος μετά την απόφαση του Μιχάλη Ψωμιάδη να αποχωρήσει από το νησί μας και προφανώς και από την ομάδα θέλει να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχαν και συνάμα να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην προπονητική του καριέρα . Για το ΔΣ ο πρόεδρος Αυγουστίνος Γιακάι.

 

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ερμής Ζωνιανών έκανε γνωστή την παραμονή του Μύρου Γιακουμάκη στο σύλλογο του Ρεθύμνου. Ο 28χρονος άσος που αποτελεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ στο Κρητικό ποδόσφαιρο συναντήθηκε με τη διοίκηση και συμφώνησε ώστε και τη νέα σεζόν να φοράει τη φανέλα με το σήμα του Ερμή στο στήθος.

 

Αναλυτικά, το κειμενο

 

Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μύρο Γιακουμάκη. Ο 28χρονος μέσος αποκτήθηκε πριν από δυο χρόνια από τον ΠΟΑ και είχε σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας μας. Ο ίδιος έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και εξ αρχής βρίσκονταν ψηλά στη λίστα του προπονητή μας, Μανώλη Πατεμτζή , αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούσε να παραμείνουν στην ομάδα.

 

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Μύρο Γιακουμάκη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία. 

Related posts

Ισχυρή διοίκηση με νέα πρόσωπα στον Φωστήρα

Abola Team 2

Επιστροφή Τσώνη στον Φωστήρα

Abola Team 3

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Φοίνικας Καλλιθέας 2-1

Abola Team 3