free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλήτρια η ομάδα της UNION EUROBANK με 68-63

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση για την ομάδα της UNION EUROBANK.

Η ομάδα μπάσκετ της UNION EUROBANK που ήταν καλύτερη στο δεύτερο, στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο νίκησε το βράδυ της Τετάρτης (21/6), νίκησε στο Κλειστό του Περιστερίου με 68-63 τον Τοξότη στον μεγάλο τελικό της Α1 στην διοργάνωση της Commercial League και δίκαια αλλά και πανάξια κατέκτησε τον τίτλο.

Πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας της UNION EUROBANK ήταν ο υψηλόσωμος και θηριώδης Χρήστος Χεργκελετζής ο οποίος πέτυχε πολλούς πολύτιμους πόντους, πήρε πολλά επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ και έδωσε πολλές μάχες στη ρακέτα και κάτω από τα καλάθια που τις κέρδισε.

Όλοι οι παίκτες πάντως της UNION EUROBANK όπως ο αρχηγός Μπούτας, ο Ξυνός, ο Μυλωνάς, ο Μπιλικαϊδης και ο Λάλλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Επίσης λειτούργησαν άψογα τα συστήματα που εφάρμοσαν το τεχνικό δίδυμο-οι δύο κόουτς της ομάδας της UNION EUROBANK.

Άριστοι οι διαιτητές Μπούκας, Αργυρούδης, Κανελλόπουλος.

Στο τέλος του αγώνα η ομάδα της UNION EUROBANK σήκωσε την Κούπα του Πρωταθλητή ενώ μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Ο πρόεδρος των Εργαζομένων του σωματείου της UNION EUROBANK Στάθης Χαρίτος δήλωσε ευτυχισμένος που η ομάδα του πήρε ένα ακόμα τρόπαιο ενώ, ο πολυτιμότερος ίσως παίκτης των πρωταθλητών Χρήστος Χεργκελετζής τόνισε ότι μερίδιο στην επιτυχία έχουν όλοι οι παίκτες της ομάδας. Ο υπεύθυνος της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ της UNION EUROBANK Χρήστος Φρετζάγιας τόνισε ότι αυτή η ομάδα άρχισε να δίνει το στίγμα της ότι είναι διατεθειμένη για μεγάλα πράγματα όταν αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια τον Οκτώβριο του 2016.

UNION EUROBANK (κόουτς Γιώργος Θεοδώρου-Γιάννης Θεοφανίδης): Μαγκανιώτης, Μπούτας, Μπιλικαϊδης, Ξυνός, Μυλωνάς (αρχική πεντάδα), Δωροβίτσας, Λάλλος, Καραγιάννης, Γκινούτσης, Χεργκελετζής, Σωτηρόπουλος, Ορνιθόπουλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (κόουτς Γιάννης Αρβανίτης): Φακίρης, Νικολακάκης, Σπυρόπουλος, Παπάς, Γαζεπίδης (αρχική πεντάδα), Μπαζίγος, Ασημάκης, Αγγελίδης, Πιτσινός, Ανδριανόπουλος.

 

Related posts

Έχασε στα … σημεία ο Ολυμπιακός

Kώστας Παλαιολόγος

Φοράει σορτσάκι ο Γκάλης και επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Abola Team 3

« Αποχαιρέτησε» την τετράδα ο Παναθηναϊκός