free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Άτυχη η UNION EUROBANK στον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ

Άτυχη στάθηκε η ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK στον τελικό του πρωταθλήματος Επιχειρήσεων και Οργανισμών που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (22/6) στο κλειστό του Αιγάλεω.

Η ομάδα του κόουτς Βαγγέλη Βοζίνου παρότι πήρε το πρώτο σετ με 26-24 και παρότι είχε το προβάδισμα στο σκορ στο τελευταίο σετ ηττήθηκε τελικά με 3-2 σετ από την ομάδα του ΟΣΕ που κατέκτησε το τρόπαιο σε αυτόν τον τελικό του final four στο πρωτάθλημα βόλεϊ Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Πάντως η ομάδα της UNION EUROBANK δικαιολογημένα έχει παράπονα από τους διαιτητές αφού της “χρέωσαν” με τέσσερις ανύπαρκτους πόντους που δόθηκαν φυσικά υπέρ της ομάδας του ΟΣΕ.

Τα σετ με πρώτη την ομάδα του ΟΣΕ: 24-26, 25-16, 25-21, 20-25, 15-12.

Διαιτητές ήταν η Αργυρώ Δαλέκου, Άρτεμις Πετροχείλου. επόπτες Κων/νος Βενεκές, Γιώργος Κατσιάρας και γραμματεία η Δανάη-Μαρία Χατζηθωμά.

Στο τέλος του αγώνα έγινε ειδική βράβευση για την συνέπειά του και τις περισσότερες συμμετοχές στον βολεϊμπολίστα της UNION EUROBANK Ανέστη Διακονίδη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της UNION EUROBANK Στάθης Χαρίτος έκανε απονομές στην ομάδα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ) που συμμετείχεγια πρώτη φορά στην διοργάνωση, στην ομάδα της Τράπεζας Πειραιώς και στην ομάδα ΟΤΕ/COSMOTE. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν επίσης η Τράπεζα Ελλάδος και οι Διαιτητές ΣΥ.Δ.ΠΕ.ΔΑ.Π.

Απονομές έκανε και ο κόουτς της ομάδας της UNION EUROBANK Βαγγέλης Βοζίνος.

ΟΣΕ (κόουτς Ηλίας Πατρικάκος-έφορος Δημήτρης Ζουμπόπουλος): Αλεξανδρόπουλος, Παν. Πατρικάκος, Καλογερόπουλος, Μανίκας, Μάκκας, Ανδριώτης (αρχική εξάδα) Νάππας, Πλατσάκης, Ζουμπόλουλος, Βορίδης, Πασσιάς, Ηλ. Πατρικάκος. 

UNION EUROBANK (κόουτς Βαγγέλης Βοζίνος): Νικολούδης, Κατσικολιάς, Διακονίδης, Σάκουλας, Αγνατιώτης, Δεστούνης (αρχική εξάδα) Σταμόπουλος, Πανδής, Ουσταπασίδης, Χατζηνικολάου, Πάππος, Μπακανάκης. 

 

 

Related posts

To 12X12 η ομάδα της UNION EUROBANK μετά και το 4-1 επί της Αγροτικής Τράπεζας

Ρένος Γιαμπουράς

«Πυροβολεί» η ομάδα της UNION EUROBANK που έκανε το 5Χ5!

Ρένος Γιαμπουράς

Ιδανική πρεμιέρα για την UNION EUROBANK με το 8-0 απέναντι στο Προσφυγικό Δίκτυο

Ρένος Γιαμπουράς