free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Λάμψη» Βάντσικ στην τελετή λήξης υποδομών του Δάσους Χαϊδαρίου

Έκλεψε τα βλέμματα ο παλαίμαχος πορτιέρο του Παναθηναϊκού και υπεύθυνος ανάδειξης τερματοφυλάκων του Δάσους Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της γιορτής του σωματείου.

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η όμορφη τελετή λήξης των ακαδημιών του Δάσους Χαϊδαρίου για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων δημιούργησαν μία εξαιρετική εκδήλωση, η οποία ανέδειξε την ποιότητα της δουλειάς, αλλά και της γενικότερης οργάνωσης, που διέπει τους «πρασινοκίτρινους»

Το παρών στην αξιοσημείωτη τελετή έδωσαν όλοι οι προπονητές των υποδομών, με εξέχουσα φυσιογνωμία τον Γιόζεφ Βάντσικ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και έμπειρος τεχνικός έχει αναλάβει εδώ κι ένα μήνα το ευαίσθητο πόστο ανάδειξης τερματοφυλάκων στο σωματείο.

Μαζί του φυσικά και ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Μαυρίκος, που θα έχει αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους των ακαδημιών, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων ταλαντούχων παικτών, που προέρχονται από τις υποδομές.Επίσης, το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Λάτρης, ο τεχνικός διευθυντής Σωτήρης Θεοδώρου και πολλοί άλλοι.

Στο μεταγραφικό μέτωπο υπάρχει έντονη κινητικότητα, με τους ιθύνοντες του Δάσους Χαϊδαρίου να είναι σε ανοικτή γραμμή με τουλάχιστον πέντε – έξι ποιοτικούς παίκτες,  που έχουν όλα τα φόντα να προσδώσουν ποιότητα και δυναμική στη ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

 

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (1 & 2/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

«Κληρώνει» για Χατζηαλέξη

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (27/11/22)

Abola Newsroom