free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χώρισαν οι δρόμοι Καλαμάτας με Νάτση!

Με τον Χρήστο Καλαντζή, ένας ακόμη νταμπλούχος αποχωρεί από το έμψυχο δυναμικό της Μαύρης Θύελλας.

Ο Θύμος Νάτσης είναι ο δεύτερος του ρόστερ ο οποίος δεν θα φορέσει την μελανόλευκη στη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική καθώς έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ομάδα και αποχωρεί από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα αφήνοντας μόνο φίλους όπως ο ίδιος λέει στο «sport365»:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και όλα τα παιδιά για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά και η οποία οδήγησε στην κατάκτηση του ντάμπλ. Ευχαριστώ και τον κόσμο της ομάδας για την θερμή συμπαράσταση και υποστήριξη και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα”, τόνισε ο Πατρινός επιτελικός μέσος για την λύση της συνεργασίας με τους μελανόλευκους.

Ο Νάτσης αγωνίστηκε σε 24 ματς πρωταθλήματος έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ ενώ με την κατάκτηση του Κυπέλλου πέτυχε το μοναδικό ρεκόρ της κατάκτησης για 3η σερί σερί χρονιά του τροπαίου! Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο 27χρονος ποδοσφαιριστής σήκωσε το Κύπελλο με την φανέλα του Τσικλητήρα ενώ στο παρελθόν έχει πανηγυρίσει το Κύπελλο στην ΕΠΣ Κορινθίας με τον Πέλοπα Κιάτου και στην ΕΠΣ Φθιώτιδας με τον Ατρόμητο Σπερχειάδας.

Related posts

Απέκτησε Παπασάββα η Τριγλία Ραφήνας

Ρένος Γιαμπουράς

Ασημακόπουλος και Στούπης προπονήθηκαν με την ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Μόνο ένας παίκτης το απόλυτο της συμμετοχής στον Φωστήρα

Abola Team 3