free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα η ΑΕ Λευκίμμης

Μετά τον Τσεβανέδη, η Πρωταθλήτρια Κέρκυρας συμφώνησε με τους Ανδρέα Βάρελη, Γιάννη Βασιλάκη και Ερρίκο Κουρή.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις : «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Βάρελη Ανδρέα. Ο Ανδρέας,ένα πραγματικό διαμάντι των γηπέδων,από τους κορυφαίους τερματοφύλακες,θα θωρακίσει την ομάδα μας και την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League 2. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Ερίκο Κουρή. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ερίκος στην ομάδα θα καταθέσει φέτος τα διαπιστευτήρια του στο πρωτάθλημα της Football League 2.Ένας πραγματικός μαχητής που δίνει την ψυχή του μέσα στα γήπεδα ταγμένος στην μεγάλη οικογένεια της βασίλισσας. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Βασιλάκη. Ο περσινός MVP του κυπέλλου,ο εμψυχωτής,ο βράχος,ο ηγέτης ο άνθρωπος που συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ,ένας πρωταθλητής εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων θα είναι και φέτος ο αρχηγός μας στο ταξίδι της βασίλισσας στο πρωτάθλημα της Football League 2. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται υγεία-καλό πρωτάθλημα και πάντα νικητής.»

Related posts

Αστέριος Θέμελης: “Θα δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα στην Παλαιόχωρα”

Abola Team 3

Mvp o Πασαλίδης-Καλογιάννης: “Ο Θεός έδωσε τη νίκη στο Κερατσίνι”

Abola Team 3

Συνεχίζει ο Τσίτσαρης στον Ηλυσιακό

Abola Team 2