free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ηλίας Σαπάνης στην τεχνική ηγεσία του Εδεσσαϊκού

Ο Ηλίας Σαπάνης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Εδεσσαϊκού για την ανάληψη των αγωνιστικών ηνίων της ομάδας.

Ο 44χρονος τεχνικός, που δούλεψε πέρυσι στην Κ20 του Αγροτικού Αστέρα, παλιότερα στη Δόξα Πενταλόφου (Γ΄ Εθνική) και ήταν συμπαίκτης παλιά στον Ολυμπιακό με τον πρόεδρο Πέτρο Πασσαλή, είναι ο νέος τεχνικός του Εδεσσαϊκού.

Ο νέος τεχνικός των «τριαινοφόρων» «δένει» με τη φιλοσοφία του Πασσαλή, με τον οποίο άλλωστε γνωρίζεται από την αγωνιστική συνύπαρξή τους στους Πειραιώτες (1995-1997).

Ο 44χρονος προπονητής ως παίκτης (σέντερ φορ, αδερφός του Μίλτου), εκτός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε Νάουσα, Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Διαγόρα, Αετό Σκύδρας, Άγιο Δημήτριο, Κορωπί και την ιταλική Βίρτους Λαντσιάνο, ενώ προπονητικά πέρυσι ήταν στην Κ20 του Αγροτικού Αστέρα (και πρόπερσι στην Κ17) και παλιότερα δούλεψε στη Δόξα Πενταλόφου (στη Γ΄ Εθνική πριν μια τετραετία, κατηγορία όπου την «ανέβασε»).

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Ηλίας Σαπάνης δήλωσε: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με της ομάδας και εύχομαι μια χρονιά ανάλογη της ιστορίας του Εδεσσαϊκού».

Related posts

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής (8ος όμιλος)

Γιώργος Ανανίδας

Παρελθόν ο Κριάρης από την Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Τιμήθηκαν ο Μανώλης Προβιδάκης και τα αδέρφια Κρασανάκη στον Ηρόδοτο-Σωκιανός: Χάσαμε μια μάχη, όχι όμως τον πόλεμο!

Abola Team 2