free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παυλόπουλος: «Θέτουμε βάσεις, ώστε να πρωταγωνιστήσουμε!»

 

Την πεποίθησή του ότι η Πέρα Κλουμπ θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και την νέα σεζόν, εξέφρασε ο Πρόεδρος Θόδωρος Παυλόπουλος.

 

 

Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα σύνολο το οποίο θα προσβλέπει ψηλά και παράλληλα θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε σύλλογο και την νέα σεζόν, φέρονται οι πάντες στην Πέρα Κλουμπ.  

Τα άτομα που απαρτίζουν τη νεοσύστατη διοίκηση του Θόδωρου Παυλόπουλου ήδη έχουν … σηκώσει μανίκια, με την προοπτική να δημιουργήσουν τις υγιείς βάσεις, που θα επιτρέψουν στην ιστορική ομάδα να θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Ενδεικτικές των προθέσεων όλων όσοι ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα του σωματείου, είναι οι δηλώσεις του επανεξελέγοντα Προέδρου Θόδωρου Παυλόπουλου στο «Αbola.gr»     : 

«Έχουμε ήδη αποφσασίσει να κάνουμε μία ισχυρή ομάδα, η οποία θα θέσει τις βάσεις να πετύχει κάτι πλύ καλό. Το σίγουρο είναι ότι θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα προεβλέπει ψηλά. Η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει» τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο διοικητικός ηγέτης της Πέρα Κλουμπ, για να προσθέσει: 

«Στοχεύουμε να αποκτήσουμε τρεις παίκτες εγνωσμένης αξίας, που θα διαθέτουν όλες τις προοπτικές να ηγηθούν της προσπάθει,ς που θα κάνει η ομάδα την ερχόμενη σεζόν και θα προσδώσουν ποιιότητα στην ομάδα μας. Το πλέον σημαντικό, όμως είναι ότι ο βασικός κορμός, που αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, παρέμεινε ο ίδιος. Έτσι, θα έχουμε μία πολύ καλή βάση και δομή, ώστε να πρωταγωνιστήσουμε»

 

 

 

 

Related posts

Μαυρίκος: «Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ταταύλα-Δούρειος 2-2

Abola Team 3

Αίας Αθηνών-Φοίνικας Καλλιθέας 0-1

Abola Team 3