free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Πρωταθλήτρια η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK

Με πανηγυρικό τρόπο κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK.

Στον μεγάλο τελικό του Εργασιακού Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών ΗΝΙΟΧΟΣ που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (25/6) στην αίθουσα “ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ” του ΟΑΚΑ τα κορίτσια της UNION EUROBANK υπό την καθοδήγηση του κόουτς Κώστα Κατσικολιά νίκησαν με 3-0 σετ την ομάδα του Σείριος Ασπροπύργου και κατέκτησε πανάξια την Κούπα.

Τα σετ: 25-18, 25-14, 25-23.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της UNION EUROBANK έπαιξαν τα πολλά καρφιά της Κατερίνας Διασάκου η οποία μάλιστα σάρωσε και τα βραβεία. 

Άριστοι στο έργο τους οι διαιτητές Σπύρος Κουρπανίδης και Θωμάς Παπαθανασίου και στην Γραμματεία η Μαρία Ταλάρου.

Βραβεία πήραν η λίμπερο της ομάδας του Σείριου Ασπροπύργου Αθανασία Πουλιανού και η Μιρέλα Παππά από την τρίτη ομάδα την ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου που πήρε την τρίτη θέση ενώ την τέταρτη θέση πήρε η ομάδα των Ρέφερι.

Κύπελλα και μετάλλια πήραν όλες οι ομάδες ενώ τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της UNION EUROBANK Στάθης Χαρίτος, ο διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων της EUROBANK Διονύσης Λιγνός, η γενική διευθύντρια της EUROBANK Κατερίνα Κόνιαρη,όπως και ο γιατρός και φυσικοθεραπευτής του Σωματείου UNION Γιώργος Χατζηλιάδης.

UNION EUROBANK: (Κόουτς Κώστας Κατσικολιάς-Βοηθός προπονητή Θοδωρής Δεστούνης): Νικολάου-Ντραγκίτσι .Α, Αρκά, Α. Αλεξάνδρου, Διασάκου, Πρανδέκα, Σαμέρα (αρχική εξάδα), Παγώνη, Μ. Αλεξάνδρου, Νάκου, Μεγρέμη. Τερλιάμη, Κακολύρη.

 

ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (κόουτς Κατερίνα Καλιακούδη): Παλίδη, Τριβέλλα, Βολίδη, Φιλοπούλου, Ντουλμά, Κουρταζώνη (αρχική εξάδα) Πέππα, Βενιέρη, Πουλιανού, Λιακοπούλου. 

 

 

Related posts

Παλληκαρίσιο “διπλό” της Union Eurobank!

Abola Newsroom

«Εξάσφαιρη» Union Eurobank!

Abola Newsroom

Πέντε στα πέντε η UNION EUROBANK, νίκησε με 3-2 και με ανατροπή στο σκορ στο ντέρμπι τον Αστέρα Μαρκόπουλου

Abola Team 3