free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει και ο Καμπάκος στον Αθηναϊκό!

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 24χρονο ανασταλτικό μέσο ανακοίνωσαν οι Βυρωνιώτες.

 

 

 

Οριστικά με τη φανέλα του Αθηναϊκού θα φιγουράρει και την ερχόμενη σεζόν ο Σταύρος Καμπάκος.  

Οι ιθύνοντες των «Λόρδων» μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην επίτευξη συμφωνία με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές της εκπληκτικής πορείας των Βυρωνιωτών προς την επίτευξη της παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.  

Το γεγονός ότι ο Καμπάκος μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει τόσο την νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου, όσο και αυτό του κντρικού αμυντικού, αποτελεί έναν έξτρα λόγο για τον προπονητή Κώστα Τσαβαλιά να αισθάνεται ευτυχισμένος για το γεγονός ότι θα εξακολουθήσει και την επόμενη σεζόν να προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του στην ομάδα. 

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες των «ερυθροκιτρίνων» εντείνουν τις προσπάθειές τους, που αφορούν την επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ηγηθούν της προσπάθειας που θα καταβάλλει η άλλοτε κραταιά ομάδα του Βύρωνα στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας την προσεχή σεζόν. 

Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, θέλει τους παράγοντες της ομάδας του Βύρωνα εντός των ημερών να προχωρούν σε νέες ανακοινώσεις.

 

 

 

 

Related posts

Τα ματς της Κυριακής 3/10

Abola Team

Αναμένονται εξελίξεις στον Πανερυθραϊκό

Γαζής: «Θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος»

Abola Newsroom