free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσαν Μπέλερης, Παπανικόλας, Μπαντίκος στην Προοδευτική

Μετά από προσωπικές ενέργειες του ισχυρού άνδρα του συλλόγου Νίκου Λεμονή, ο γνωστός επιχειρηματίας έλαβε θετική απάντηση από ακόμη δυο σπουδαίες μονάδες που την περσινή σεζόν αποτέλεσαν εκ των ηγετών για την ‘Προο’.

Ο λόγος για τον Νίκο Μπέλερη που κατά κοινή ομολογία αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους και τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, Μιχάλη Παπανικόλα που ήταν ο κυματοθραύστης στην γραμμή της οπισθοφυλακής των ‘βυσσινί’.

Με τις κινήσεις αυτές, ο γνωστός παράγοντες δείχνει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε η Προοδευτική να εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Επίσης, κατάφερε να διατηρήσει στο δυναμικό του συλλόγου τον τερματοφύλακα, Γιάννη Μπαντίκο ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα, και ήταν φυσικό και επόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «βυσσινί».

Με αυτή την κίνηση ο γνωστός επιχειρηματίας δείχνει έμπρακτα ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει στο ρόστερ τους παίκτες εκείνους που την περσινή σεζόν βοήθησαν σημαντικά και σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

Related posts

Ξεκίνησε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας του ΠΑΟ Ρουφ

Abola Newsroom

“Θωρακίζει” την άμυνα με Παναγιωτόπουλο η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Συμφωνία με Πονηρό

Abola Team 3

Το μυαλό στο ντέρμπι με Εθνικό ο Διαγόρας Ρόδου

Abola Team 2