free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διοικητική ενίσχυση με Αλεξίου ο Αμπελακιακός, τέλος ο Λιόσης από ΑΕ Μοσχάτου

Προσθήκη που θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα σε όλους τους τομείς, έγινε στον Αμπελακιακό.

Σε μια ουσιαστική μεταγραφή αλλά όχι ποδοσφαιριστή προχώρησε η διοίκηση του Αμπελακιακού αφού το πόστο του Γενικού Αρχηγού ανέλαβε ο Μάκης Αλεξίου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο με πολυετή θητεία στον δυνατό Περαμαϊκό, ενώ πέρυσι βοήθησε την νεανική ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας.

Έτσι η νησιωτική ομάδα ενισχύεται ακόμα περισσότερο διοικητικά, ενώ σύντομα αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Καθοριστικό ρόλο στην μετακίνηση του Μάκη Αλεξίου στον Αμπελακιακό έπαιξε ο Χρήστος Σπανόπουλος με τον οποίο έχει στενή φιλία αρκετά χρόνια. 

Παρελθόν για την ΑΕ Μοσχάτου αποτελεί ο αρχηγός της, Χρήστος Λιόσης. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος με την πολύχρονη πορεία ακόμα και σε επαγγελματικές ομάδες (Καλλιθέα, Αστέρα Μαγούλας στη Football League και Μανδραϊκό, Κεραυνό Γλυφάδας στη Γ΄ Εθνική) δεν τα βρήκε με την διοίκηση του Μοσχατιώτικου  σωματείου και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Ο Λιόσης ήδη έχει δεχτεί κρούση από πολλούς συλλόγους 

Related posts

Αύριο η κλήρωση της α-β φάσης του Κυπέλλου (03/9/2019 17:24)

Abola Newsroom

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (16/9 και 17/9) στην 2η φάση του Κυπέλλου Πειραιά

Abola Team 3

Την πρόκριση στο 115′ ο Αίας!

Ρένος Γιαμπουράς