free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Καρζής

Στην δύσκολη απόφαση να «κτρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια προχώρησε ο 34χρονος  στράικερ της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

 

 

Στην σκληρή και ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση να δώσει ένα τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα προχώρησε ο Ηλίας Καρζής.  

Ο 34χρονος επιθετικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, ο οποίος φέτος υπήρξε από τους σημαντικότερους συντελεστές της εξαιρετικής πορείας, που διέγραψε η ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ θεώρησε σκόπιμο να σταματήσει τώρα την ενεργό δράση. Ο Καρζής, που έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα σε Χαραυγιακό, Παλαιό Φάληρο, Άγιο Δημήτριο κι έχει ξεκινήσει την πλούσια καριέρα του από τον Πανιώνιο, μετά από συνάντηση που είχε με κορυφαία διοικητικά στελέχη του συλλόγου, τους ανακοίνωσε την απόφασή του, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας. 

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες της Θύελλας Αγίου Δημητρίου εντείνουν τις ενέργειές τους, που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν. Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στις προτεραιότητες των παραγόντων του συλλόγου, είναι η απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου κι ενός κλασικού φορ.

 

 

 

 

  

Related posts

Επιτυχημένη η πορεία της εφηβικής ομάδας του Αστέρα Ζωγράφου στο Μουζάκι (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης τεχνικό δίδυμο με τον Τάσο Στασινόπουλο στην Ανθούπολη

Abola Team 3

Έμεινε ο σκόρερ Τζαμαλής στην Κηπούπολη

Abola Team 3