free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά του Σαρωνικού Αναβύσσου

Αλλαγή δεδομένων είχαμε στα διοικητικά του Σαρωνικού.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

 

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα η αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση του Α.Ο. Σαρωνικού Αναβύσσου, με την απερχόμενη διοίκηση να παραδίδει τα ηνία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που ανέλαβε να οδηγήσει το σύλλογο στην επόμενη μέρα.

Μέσω της ανακοίνωσης αυτής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κ. Μπούκη και τους συνεργάτες του για την σημαντική προσφορά τους στον σύλλογο.

Η θητεία τους χαρακτηρίστηκε από υγεία και συνέπεια, ενώ έβαλε την ομάδα σε μια σωστή πορεία νοικοκυρέματος και οικονομικής εξυγίανσης.

Θέλουμε να είναι βέβαιοι πως στο ίδιο μονοπάτι σοβαρότητας και υγείας θα βαδίσουμε και εμείς.

Ο σκοπός της νέας διοίκησης δεν είναι να χτίσει παλάτια στην άμμο. Ο σκοπός μας είναι με το κατάλληλο ποδοσφαιρικό αλλά και τεχνοκρατικό πλάνο να οδηγήσουμε το σύλλογο στη νέα εποχή.

Με σκληρή δουλειά, οικονομική συνέπεια, επιθετική εμπορική πολιτική, έμφαση στην οργάνωση των Ακαδημιών και σωστή στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος της πρώτης ομάδας, θέλουμε να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα θεμέλια που πάνω τους θα χτιστεί το οικοδόμημα του συλλόγου.

Ειδικά για το θέμα των Ακαδημιών μας θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις μέσω των οποίων θα παρουσιάσουμε συγκεκριμένο πλάνο ώστε ΟΛΑ τα παιδιά της περιοχής μας να γίνουν ενεργά μέλη της μεγάλης οικογένειας του Σαρωνικού και να αγαπήσουν το υγιές ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Για να καταφέρουμε τους στόχους μας όμως, απαιτείται απόλυτη συσπείρωση όλων των δυνάμεων της περιοχής μας. Στην προσπάθειά μας δεν περισσεύει κανείς και γι’ αυτό το λόγο η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή σε ΟΛΟΥΣ όσους επιθυμούν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο τον Σαρωνικό Αναβύσσου.

Για όλες μας τις ενέργειες θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσω της σελίδας μας στο Facebook https://www.facebook.com/ saronikos.anavyssou/

Το Διοικητικό Συμβούλιο του

Α.Ο. Σαρωνικού Αναβύσσου

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (18/1/2023)

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Ανατολική Αττική

Ρένος Γιαμπουράς

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom