free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε Ηλ. Σταύρου, Ιωαννίδη και Κατσούλη το Αιγάλεω

Μπαράζ μεταγραφικών ανακοινώσεων από την διοίκηση του Αιγάλεω.

Μετά την απόκτηση των Παπαδόπουλου, Μειμαρογλου, Σκοπελίτη, Γούλα και Κατσούλη η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 28χρονο μέσο Ηλία Σταύρου που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ έχει θητεύσει για πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Καλλιθέας κάνοντας μια παύση για ένα χρόνο όπου έπαιξε στον ΑΟΤ Αλίμου.

 

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο αριστεροπόδαρος μπακ Βασίλης Ιωαννίδης που έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Αχαρναϊκο, Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου.

 

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις

 

Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών. Τη φανέλα της ομάδας μας θα φορούν για τον επόμενο χρόνο ο 28χρονος μέσος, Ηλίας Σταύρου που έχει θητεύσει σε Καλλιθέα,Αθηναϊκό, ΑΟΤ Αλίμου και Ολυμπιακό Βόλου αλλά και ο 25χρονος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας, Βασίλης Ιωαννίδης που έχει αγωνιστεί σε Γλυφάδα, Ηλυσιακό, ΑΟ Χανιά, Αχαρναϊκό και  Ολυμπιακό Βόλου.

Επίσης, η ομάδα των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανότατο πορτιέρο ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα προσδώσει ποιότητα, σιγουριά και εμπειρία στους ‘μπλε’. Υπό τις οδηγίες του Ηλία Καλοπήτα θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 28χρονος τερματοφύλακας, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πέρασε την πόρτα των γραφείων του ‘Σίτι’ και συμφώνησε με τους πρωταθλητές ΕΠΣΑ.

 

Οι ομάδες που έχει δείξει αλλά και η σταθερότητα που έχει επιδείξει δείχνουν ότι πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που μπορεί να σταθεί και με το παραπάνω στην κατηγορία.

 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου ενώ έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Αηττητο Σπατων και Ολυμπιακό Λιοσιων.

 

Αναλυτικα, η ανακοινωση

 

Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα Σάκη Κατσούλη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μα αγωνίζονταν πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ έχει περάσει από Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Αήττητο Σπατων και Ολυμπιακό Λιοσιων

Related posts

Πήρε το διπλό η Χαλκίδα!

Abola Team 2

Η ανακοίνωση του Ιωνικού για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος

Abola Team 3

Νίκη με τρελή ανατροπή και σκορ 4-3 ο ΠΑΟ Βάρδας με Καλαμάτα κι ενώ έχανε με 3-0!!!

Abola Team 2