free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε και Γεωργίου μαζί με τον Ευαγγελιδάκη ο Διαγόρας, επέστρεψε ο Σαμολαδάς

Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Διαγόρας, ενισχύοντας περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στις τάξεις του «γηραιού» εντάχθηκαν ο επιθετικός Χαράλαμπος Γεωργίου και ο ακραίος αμυντικός Κυριάκος Ευαγγελιδάκης, με τον σύλλογο της πόλης μας να επισημοποιεί τις μετεγγραφές τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει δύο ονόματα ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία, περιόδου 2017-2018.

Πρόκειται για τους: Χαράλαμπο Γεωργίου 21 ετών που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και πέρσι αγωνιζόταν στο Διαγόρα Σεβαστής και Κυριάκο Ευαγγελιδάκη ετών 23 ακραίος αμυντικός, τελευταία του ομάδα η Καλλονή Μυτιλήνης.

Ο ‘’γηραιός’’ τους εύχεται υγεία και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά»

Επίσης ο «γηραιός» απέκτησε τον ταλαντούχο γκολκίπερ Κώστα Σαμολαδά που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ευκλή Σορωνής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ο νεαρός γκολκίπερ που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδομής του Διαγόρα, επιστρέφει στις τάξεις του συλλόγου για να ενισχύσει την προσπάθειά του στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο «γηραιός» γνωστοποίησε την μετεγγραφή του Κώστα Σαμολαδά, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση, στην οποία φιλοξενούνται και δηλώσεις του νεαρού γκολκίπερ:

«H διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την επιστροφή του Κωνσταντίνου Σαμολαδά στην ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα. Ο νεαρός και ταλαντούχος τερματοφύλακας ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΄΄γηραιού΄΄ και εντάσσεται στο νέο ρόστερ του Διαγόρα της Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την επιστροφή του, ο Σαμολαδάς ζήτησε κι έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

΄΄ Θα ήθελα πρώτα απ΄ όλα να ζητήσω συγνώμη από τον αντιπρόεδρο του Γ.Σ. Διαγόρας κ. Μαίο Καμπουράκη για τα όσα δήλωσα δημόσια πέρσι, όταν έφυγα από την ομάδα.

Ήταν αυτός που αμέσως ανταποκρίθηκε στη δική μου επιθυμία να πάρω το δελτίο μου, δίχως καμία αντίρρηση.

Ζητώ συγνώμη και από την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου.

Δυστυχώς, βρέθηκα σε περίοδο σύγχυσης στο τέλος των περσινών Πανελληνίων σχολικών εξετάσεων, με αποτέλεσμα να προχωρήσω στις άστοχες δηλώσεις.

Το Διαγόρα τον αγαπώ και δεν το έκρυψα. Τον σέβομαι και χαίρομαι που θα τον υπηρετήσω ξανά. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την αρχή. Ο ΄΄γηραιός΄΄ είχε, έχει και θα έχει πάντα υψηλούς στόχους»

Πηγή:www.dimokratiki.gr

 

 

Related posts

Άλμα παραμονής το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακατατάξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιολικού

Abola Team 2

Επιβεβαίωση μα Γκικα στη Θύελλα Ραφηνας

Ρένος Γιαμπουράς