free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει ο Αντώνης Αυλωνίτης στην Χαλκίδα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Χαλκίδα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη.

Αναλυτικα το κειμενο

 

«Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τους κυρίους Αντώνιο Αυλωνίτη και Πέτρο Μυστριώτη για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018, ανεξαρτήτου κατηγορίας που θα αγωνίζεται η ομάδα.

 

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα συνεχίσει να πορεύεται με τον κ. Αντώνιο Αυλωνίτη στην άκρη του πάγκου, εξαργυρώνοντας την καταπληκτική πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε φέτος.

 

Γενικός αρχηγός παραμένει και ο κ. Πέτρος Μυστριώτης, τον οποίον αποθέωσαν οι ποδοσφαιριστές μας στην πρόσφατη ανακοίνωσή τους.

 

Το υπόλοιπο τεχνικό και προπονητικό τιμ καθώς και οι προπονητές των ακαδημιών, θα ανακοινωθούν σύντομα».

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Χαλκίδας παραχώρησε ο Αντώνης Αυλωνίτης όπου εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νεα σεζον.

 

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

 

Ευχαριστώ πολύ το διοικητικό συμβούλιο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Η προηγούμενη σεζόν θα είναι οδηγός για τη φετινή σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με δεδομενο ότι εάν είμαστε στην Γ Εθνική θα χρειαστεί να δώσουμε αγώνα μπαράζ ακόμη και αν τερματίσουμε πρώτοι. Αν είμαστε στην Football League θα βαδίσουμε σε άλλα μονοπάτια’.

Related posts

Κάλεσμα από Ερμιονίδα για το ματς με Ταμυναϊκό!

Abola Team 2

Παραμένει στον Πανηλειακό ο Σακελάριου

Abola Team 2

Ανανέωση συνεργασίας με Ανδρέα Σπανό η Θύελλα Καμαρίου

Abola Team 3