free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Διαζύγιο» Τρίμπου με Ερμή

Ελεύθερος από τους Κορυδαλλιώτες έμεινε ο 32χρονος επιτελικός μέσος, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

 

 

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον Ερμή Κορυδαλλού ο Κώστας Τρίμπος. Ο έμπειρος επιτελικός χαφ, μετά την ολοκλήρωση της φετινής του παρουσίας στην ομάδα αποδασίστηκε να μην συνεχίσει να προσφέρι τις υπηρεσίες του στον σύλλογο και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. 

Ο Τρίμπος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιτελικούς μέσους των ερασιτεχνικών κατηγοριών του Πειραιά, αφού διακρίνεται για το γεμάτο φαντασία παιχνίδι του, τις εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ, όπως πίσης και για την μοναδική του μαεστρία να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του.  

Παράλληλα έχει να επιδείξει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, όπως αποδεικνύουν οι τέσσερις κατακτήσεις πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας, που έχει πανηγυρίσει ως παίκτης των Άρη Αμφιάλης (δύο φορές), Ηρακλή Νικαίας και Ικάρου. 

Έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην Κύπρο Κορυδαλλού. Στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Αίγινας, ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 αγωνιζόταν στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ με τη φανέλα τη Αγίας Ελεούσας, πριν ενταχθεί στον Ερμή Κορυδαλλού πέρυσι το καλοκαίρι.

 

 

Related posts

«Βόμβα» με Τσιρκινίδη η Κύπρος Κορυδαλλού

Kώστας Παλαιολόγος

Παλικάρι η ΑΕ Μοσχάτου 2-0 τον Ερμή Κορυδαλλού

Abola Team 3

Υποστολή «σημαίας» στον Αίαντα Σαλαμίνας

Kώστας Παλαιολόγος