free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Στον Αστέρα Ζωγράφου Καρυστινός και Έξαρχος

Στην ένατξη του 34χρονου μέσου και του 22χρονου τερματοφύλακα προχώρησαν οι «κυανέρυθροι», ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους.

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση των Νίκου Καρυστινού και Αντώνη Έξαρχου πραγματοποίησε ο Αστέρας Ζωγράφου.  

Οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» μετά από αστραπιαίες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση των δύο παραπάνω παικτών, οι οποίοι ενδέχεται με την αξία τους να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, στην νέα προσπάθεια, που θα επιχειρήσει την ερχόμενη σεζόν στα γήπεδα της Β’ ΕΠΣΑ. 

Ο μεν Καρυστινός αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόλογους μεσοεπιθετικούς στα ερασιτεχνικά γήπεδα της ΕΠΣΑ. 

«Πολυεργαλείο» από τα … λίγα, μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει τη θέση του επιτελικού μέοσυ, όσο και αυτή του ακραίου εξτρέμ, ακόμη και του επιθετικού. Ξεχωρίζει πέρα από τα δημιουργικά του καθήκοντα και για τις εξαιρετικές εκτελεστικές του ικανότητες. Η τελευταία χρονικά ομάδα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε, ήταν ο ΠΟΨ. 

Σε ο,τι έχει να κάνει με το έτερο απόκτημα τον Αντώνη Έξαρχο, είναι 22 ετών και καλύπτεοι την νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, Καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του διαδραμάτισε η θετική εισήγηση του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς, με τιον οποίο είχε συνεργαστεί κατά την κοινή τους θητεία στον Άρη Βύρωνα. 

Η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 21 Αυγούστου.

 

 

 

 

Related posts

Η Λυκόβρυση στο ντέρμπι τον Χαραυγιακό 1-0

Abola Team

Καρπούζας: «Δείξαμε καλό πρόσωπο, όπως μας έλειψε το γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος

Έμεινε και ο Φίλων Σωτήρης στους Λύκους Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου