free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει και ο Διάκος στο Κερατσίνι

Την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 23χρονο ανασταλτικό μέσο ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι».

 

 

 

Οριστικά με τη φανέλα του Κερατσινίου θα φιγουράρει και την ερχόμενη σεζόν ο Γιώργος Διάκος.  Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τη ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 23χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της ξέφρενης κι αήττητης κούρσας της ομάδας προς την επίτευξη της ιστορικής ανόδου στην Γ’ Εθνική μετά από 14 χρόνια, αλλά και στην κατάκτηης του έκτου Κυπέλλου Πειραιά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο ΑΠΟ Κερατσίνι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή  του ποδοσφαιριστή Γιώργου Διάκου στο ρόστερ της ομάδας μας και την επόμενη  αγωνιστική περίοδο. 

Ο 23 χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με τη φανέλα του Κερατσινίου, χωρίς να σκοράρει, και  βοήθησε την ομάδα σε,μεγάλο βαθμό να πετύχει τους στόχους της, “δένοντας” εξαιρετικά στη μεσαία γραμμή. 

Η παραμονή του Διάκου, αποτέλεσε ένα από τα “Θέλω” της διοίκησης των “Ροσονέρι” και προσωπικά του Προέδρου της ομάδας μας  κου Αραβαντινού, που  χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση της παραμονής του ποδοσφαιριστή και πέτυχε να κρατήσει ένα εκ των σπουδαιότερων παικτών  της περσινής σεζόν.»

 

 

Related posts

Είναι πλέον φαβορί για την άνοδο o Ηρόδοτος!

Abola Team 2

ΠΑΟ Ρουφ: Διπλή ενίσχυση με τους νεαρούς Φιλιμέγκα και Σέρβε

Γιώργος Ανανίδας

Με τον Χαραυγιακό στη Γ’ Εθνική ο Μαραγκουδάκης

Abola Team 3