free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την οριστική μορφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής περιμένουν 109 ομάδες

Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα με την έννοια της επίσημης ανακοίνωσης σχετικά με τη μορφή που θα έχει το νέο πρωτάθλημα της Γ»Εθνικής για την περίοδο 2017-2018.

Για να … παζλ του πρωταθλήματος της τρίτης Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2017-2018 έχει συμπληρωθεί αλλά ακόμα άπαντες περιμένουν την επίσημη και οριστική μορφή του και από ποιες ομάδες θα απαρτίζεται ο κάθε ένας από τους οκτώ ομίλους.

Το νέο σύστημα διεξαγωγής, των 8 ομίλων με τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο από κάθε Ένωση, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη νέα σεζόν, όπου θα συμμετέχουν και πολλές ιστορικές ομάδες.

Όπως είχε οριστεί εξ ‘αρχής το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την περίοδο 2017-2018 θα απαρτίζεται από 8 ομίλους που θα περιλαμβάνουν ανάλογο αριθμό ομάδων (13 η 14) ενώ δεν θα υπάρχει Κρητικός όμιλος.

Συνολικά στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου θα μετέχουν 109 ομάδες ενώ όπως έχει γίνει γνωστό το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, την κανονική αλλά και το «ειδικό πρωτάθλημα» που θα μετέχουν οι πρωταθλητές των 8 ομίλων που θα χωριστούν σε δύο ομίλους με τους δύο πρώτους κάθε ομίλου, δηλαδή συνολικά 4, θα προβιβαστούν στην Football League.

Related posts

Γ’ Εθνική: Την Τρίτη (5/4) η 21η αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο

Abola Team

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Τσιγκούλης: Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και νίκη

Ρένος Γιαμπουράς

Τεστ στην Κρεμαστή ο Διαγόρας

Abola Team 2