free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε και ο Λεπτάκης στον Φωστήρα Ηλιούπολης!

Την παραμονή του 30χρονου επιτελικού μέσου ανακοίνωσαν οι «κιτρινόμαυροι».

 

Απίστευτη εξέλιξη και αίσια έκβαση είχε για τον Φωστήρα Ηλιούπολης το σίριαλ παραμονής με τον Νίκο Λεπτάκη. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι δύο πλευρές είχαν χωρίσει τους δρόμους τους, αφού το μπαράζ διαβουλεύσεων δεν είχε βρει σημείο επαφής, τελικά τα δεδομένα ανατράπηκαν εντελώς κι έτσι ο 30χρονος επιτελικός μέσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους».

Η παραμονή του έμπειρου και ιδιαίτερα ποιοτικού επιτελικού χφ ουσιαστικά αποτελεί μία νέα «εσωτερική» μεταγραφή για τον ιδιαίτερα φιλόδοξο σύλλογο των δυτικών προαστίων, ο οποίςο πλέον αναμένεται να μπει στο νέο πρωτάθλημα πιο δυνατός και ανανεωμένος από ποτέ. 

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Λεπτάκη απογείωσε την ψυχολογία όλων στην ομάδα και πολύ περισσότερο, εκείνη του προπονητή Θόδωρου Κουτσουδάκη,  ο οποίος τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής: 

«Πλέον η ομάδα μας είναι πανίσχυρη σε όλες τις γραμμές. Η παραμονή ενός παίκτη με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Νίκου Λεπτάκη, μας χαροποιεί όλους κι εμένα μου προσθέτει έναν πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο να υπολογίζω σε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Προβλέπεται την ερχόμενη σεζόν να είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί». 

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν στο γήπεδο τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα κι όπως όλα δείνουν, τα πάντα προβλέπεται να είναι στην εντέλεια στην πρώτη συγκέντρωση για την νέα σεζόν, που έχει προγραμματιστεί για την 1η Αυγούστου. 

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, οι ποδοσφαιριστές στις 3 Αυγούστου θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις

 

 

 

 

Related posts

Μικρή ποινή για την Τερψιθέα

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Δ 13-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Αγχωτική νίκη ο ΠΑΟ Ρουφ (1-0)

Abola Team