free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οριστική η επιστροφή Δάρρα στο Αιγάλεω

Υπό τις οδηγίες του Ηλία Καλοπήτα θα τεθεί πλέον ο κεντρικός αμυντικός, Αλέξανδρος Δάρρας.

Ο ικανότατος στόπερ που θήτευσε πέρυσι στον Ιερόθεο έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή χρονιά βρέθηκε σήμερα στα γραφεία των ‘μπλε’ και έβαλε την υπογραφή του. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μετά από τέσσερα χρονια, αφού στη πρωτη του θητεία στο Αιγάλεω, ο Δάρρας πανηγύρισε το πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής ενώ έφτασε και στο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ όπου ηττήθηκε από την Κηφισιά στα πέναλτι.

Παράλληλα, το νέο απόκτημα του ‘Σίτι’ έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Τριγλία Ραφήνας, Κορωπί, Εθνικό Ασστέρα, Αιολικό και Τριγλία Ραφήνας.

Αναλυτικά, το κειμενο

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Δάρρα. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 29 χρονών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο Δάρρας επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από τέσσερα χρόνια έχοντας πανηγυρίσει με τη φανελα του ‘Σίτι’ πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ολυμπιακό, Κορωπί, Εθνικό Αστέρα, Αιολικό, Ιωνικό, Τριγλία Ραφήνας και Άγιο Ιερόθεο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το Αιγάλεω ο ποδοσφαιριστής μας πανηγύρισε και την κατάκτηση του τροπαίου σε επίπεδο Γ’ Εθνικής με τον ΑΟΤ Αλίμου. Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο Δάρρα καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Related posts

Είναι κρίμα και άδικο για την ιστορία της Προοδευτικής!

Ρένος Γιαμπουράς

Κατσικοκέρης: «Είναι ένα δύσκολο γκρουπ με καλές ομάδες»

Abola Team 2

Κρατά την νίκη, αναζητά τη βελτίωση η Ρόδος-Σάββατο κόντρα στην Προοδευτική

Abola Team 2