free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Στα τμήματα υποδομών του Ιάσονα ο Φούσκας

Στην ανάληψη της ακαδημίας του συλλόγου των δυτικών προαστίων προχωρά ο έμπειρος τεχνικός μετά την έλευση του Γιώργου Καλύβα στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας.

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Ιάσονα σε θέματα που αφορούν την γενικότερη δομή κι οργάνωσή του ενόψει της ερχόμενης σεζόν. 

Η έλευση του Γιώργου Καλύβα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου των δυτικών προαστίων , έφερε τον μέχρι πρότινος προπονητή του συλλόγου Νίκο Φούσκα να αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη των τμημάτων υποδομών. 

Ο μέχρι τώρα προπονητής της ανδρικής ομάδας και ιθύνων νους του συλλόγου, ανακοίνωσε την απόφαση του αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ευχόμενος, μάλιστα στον Γιώργο Καλύβα να πετύχει τα μέγιστα στο νέο του εγχείρημα΅,

 

Αναλυτικά: 

«Μετά από μια ακόμα δύσκολη ποδοσφαιρική χρόνια πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να αφοσιωθώ 100% σε αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου ,μετά την οικογένεια μου , δηλαδή την ακαδημία και τα παιδιά μου στον Ίασονα.Ευχαριστώ πολύ όλη τη διοίκηση και ειδικά την Ματίνα Κωστούλα για τη βοήθεια της όλη τη χρονιά και οφείλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη στους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας διότι λόγω των παρά πολλών υποχρεώσεων μου φέτος ήμουν κατώτερος των περιστάσεων.Καλή επιτυχία στον φίλο μου και άξιο τεχνιικό Γιώργο Καλύβα και του εύχομαι να ολοκληρώσουμε μαζί το όραμα μου για τον σύλλογο»

 

 

Related posts

Πας Ωρωπου Νεος προπονητης ο Αργυρης Πουλος και ξεκινησε την προετοιμασια

Abola Team 2

«Επένδυση» με Κατωπόδη ο Υμηττός

Kώστας Παλαιολόγος

Με στόχο την διάκριση, το ήθος και το ποιοτικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε η Κηπούπολη-Δημ. Φιλίππου: “Αρχική επιδίωξη να “δέσουν” γρήγορα οι μεταγραφές με όλη την ομάδα

Abola Team 3