free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσαν Καντιμοίρης, Ευγενικός, Ιμεραλιλάι και Καμπούρης στη Ρόδο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος, σύμφωνα με τις προτάσεις του προπονητή Πάρη Ανδράλα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τα «ελάφια» έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Λούκα ντε Ολιβέιρα, Εμιλιάνο Ράτζα και Γιώργο Κουμέντο, συμφώνησαν με ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ στις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.
Ο λόγος για τον αρχηγό Σταμάτη Καντιμοίρη, τον επιθετικό Μανώλη Ευγενικό και τους ακραίους αμυντικούς Φράνς Ιμεραλιλάι και Άκη Καμπούρη.
Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στις τάξεις των «πρασίνων» και στην νέα σεζόν, όπως επιβεβαίωσε στην «δσπορ» άνθρωπος της διοίκησης, καθώς το μόνο που απομένει για να επισημοποιθεί η επέκταση της συνεργασίας τους, όπως και με τους Κουμέντο, Ράτζα και Ολιβέιρα, είναι η ανακοίνωση από τον σύλλογο.
Πρόθεση του Α.Σ. Ρόδος είναι να διατηρήσει στις τάξεις του και τον ακραίο αμυντικό Θεόφιλο Κουρούπη, που αποτέλεσε την καλύτερη μετεγγραφή των «ελαφιών» την περασμένη σεζόν.
Οι διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν ο Κουρούπης θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Παράλληλα με τις ανανεώσεις, τα «ελάφια» έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τους, σύμφωνα πάντα με τις προτάσεις του Πάρη Ανδράλα.
Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος κρατά μυστικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι άμεσα θα πρέπει να αναμένονται ανακοινώσεις μετεγγραφικού χαρακτήρα.

Related posts

Επιστροφή σε δυνατούς ρυθμούς ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Γιαλούσης: «Είμαστε μία δεμένη οικογένεια στον Ηρόδοτο»

Abola Team 3

Ήττα με 3-0 από το Νέο Αμφίλοχο η Κηφισιά-Τα αποτελέσματα στα ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης

Abola Team 2