free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Έλαμψαν» οι Παίδες του Αστέρα Χαϊδαρίου στην Πρέβεζα

 

Την πρώτη θέση στο τουρνουά της Πρέβεζας κατέκτησε η ομάδα Παίδων του Αστέρα Χαίδαρίου, αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο.

 

 

 

Ένα δείγμα της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές εκ βάθρων, παροσίασε η ομάδα Παίδων του Ααστέρα Χαϊδαρίου!  

Τα τμήματα του Αστέρα Χαϊδαρίου για ακόμη μία φορά έδειξαν την άρτια οργάνωση τους, αλλά και την αγωνιστική τους ετοιμότητα εντός των αγωνιστικών χώρων. Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Χαϊδαρίου, παρά το μακρινό της απόστασης, έδωσε το παρών με την πιο πολυάριθμη αποστολή του τουρνουά 

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά 11 ομάδες και ο Αστέρας Χαϊδαρίου εκπροσωπήθηκε από 4 τμήματα, το Παιδικό με προπονητή τον Βασίλη Τσιάκαλο, το Παμπαιδικό Ι με προπονητή τον Γιάννη Κυπρίου, το Παμπαιδικό ΙΙ – τμήμα στο οποίο μετείχαν και τα κορίτσια του Αστέρα – με προπονήτρια την Σμαράγδα Δεμπεγιώτου, καθώς και το τμήμα τζούνιορ με προπονητή τον Γιάννη Κυπρίου. 

Το Παιδικό τμήμα κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο του, το Παμπαιδικό Ι ήρθε 1ο, το Παμπαιδικό ΙΙ ήρθε 2ο, ενώ τα τζούνιορ κατέλαβαν την 4η θέση.

Οι αγώνες έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας, στο γήπεδο Αγίου Θωμά, στο γήπεδο Καναλίου και στις εγκαταστάσεις του ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ Πρέβεζας.

Η αποστολή του Αστέρα Χαϊδαρίου, όπως και όλες οι ομάδες, κατέλυσαν στο πολυτελέστατο Margarona Royal Hotel.

Σε δήλωση του, που κοινοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ κ. Γιάννης Αρβανίτης, ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τα κύπελλα, αλλά και τις προσπάθειες τους. Αγωνίστηκαν σκληρά και με πάθος. Ευχαριστώ και τους προπονητές, που για αυτούς ήταν ένα δύσκολο τετραήμερο, αλλά κατάφεραν πολλά και για τα μικρά μας, αλλά και όλους τους αθλητές μας. Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, ενώ, τέλος, ένα ευχαριστώ και στους γονείς που είναι πάντα κοντά μας». 

Επίσης στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο FB η διοίκηση ανήρτησε το παρακάτω μήνυμα:

« Αγαπητοί φίλοι,

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ομάδας μας στο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Πρέβεζα!

 

Επιστρέψαμε με εξαιρετικές εμφανίσεις και με κύπελλα, αλλά κυρίως με πολύτιμες εμπειρίες εντός κι εκτός γηπέδων, καθώς και με δυνατές αναμνήσεις στις αποσκευές μας! Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν στο τουρνουά, όπως επίσης και τους φίλους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή μας! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προπονητές μας, οι οποίοι δεν άφησαν λεπτό τους μικρούς μας φίλους από τα μάτια τους, εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή διεξαγωγή της αποστολής μας! Συνεχίζουμε τον σχεδιασμό, συνεχίζουμε με σεβασμό στα παιδιά και τα όνειρά τους! Ο Αστέρας είστε εσείς!».

Related posts

Κανελλάτου: Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο…

Abola Team

Δουγιέκος: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία Αθηνών

Abola Team