free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα« με Γκιόλα η Κοψαχείλα

Στην απόκτηση του 29χρονου επιθετικού του Παλαιού Φαλήρου προχώρησε η ομάδα των νοτίων προαστίων

 

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Σταύρου Γκιόλα πραγματοποίησε η Κοψαχείλα! Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτη παρουσία στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας, ενισχύοντας σε πολύ σημαντικό βαθμό την εμπροσθοφυλακή τους ενόψει της νέας απαιτητική σεζόν που θα τους βρει στα γήπεδα της Β’ ΕΠΣΑ.  

Αξίζει να τονιστεί, ότι το νέο απόκτημα της Κοψαχείλας την περασμένη σεζόν ήταν ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές της εκπληκτικής πορείας που διέγραψε το Παλαιό Φάληρο στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ. 

Διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα και μάλιστα έχει να επιδείξει κι αξιόλογη θητεία στις ανώτερες  κατηγορίες όπως φανερώνει η προ διετίας θητεία του στον ΠΑΟ Ρουφ. 

 Η ένταξη του Γκιόλα προκάλεσε τον ενθουσιασμό όλων στην Κοψαχείλα και πολύ περισσότερο του προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη, ο οποίος τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής: 

 

«Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή μεταγραφή ενός πολύ αξιόλογου φορ, σε μία θέση, όπου υποφέραμε πέρυσι. Με την ποιότητά του και την ικανότητά του στο σκοράρισμα εκτιμώ ότι θα μας βοηθήσει αρκετά στην όλη μας προσπάθεια την ερχόμενη σεζόν»

Related posts

Άλμα σωτηρίας ο Κεραυνός Γλυφάδας 2-1 τους Αμπελόκηπους

Abola Team 2

Συνεχίζει και ο Σπύρος Δήμου στους Λύκους Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Αστέρας Ζωγράφου-Βριλήσσια 0-1

Abola Team 3